FII O BINECUVÂNTARE!

Autor

Stephanus.ro

Data

15th Nov 2016

Timp de citire

7 minute

Inima mulțumitoare te provoacă la acțiune

Atunci când Dumnezeu cultivă în inimă o profundă atitudine de mulțumire, nu rămâi nepăsător.
Cum caracterul inimii se reflectă în comportament, El te provoacă să-ți manifești recunoștința în moduri concrete! Și, din fericire, acestea sunt numeroase! :)
Luna aceasta, alege să fii o binecuvântare și să deschizi ochii pentru a vedea nevoile celor din jurul tău. Slujirea este poate unul dintre cele mai evidente acțiuni ce reflectă inima lui Isus pentru oameni.
Dumnezeu revarsă binecuvântări în fiecare zi, iar noi suntem chemați să fim la rândul nostru o binecuvântare. De aceea, ne-am gândit la câteva acțiuni concrete de slujire pe careți le împărtășim, cu încurajarea de a deveni ritmuri în viața ta:

  • Dăruiește o carte inspirată. Fii ințențional în a dezvolta relații de calitate cu cei din jurul tău. Astfel, le vei cunoaște frământările, întrebările, bucuriile sau problemele. Surprinde-i dăruindu-le o carte potrivită fiecărei perioade din viața lor.
  • Fii ospitalier! Mesele în familie sunt întotdeauna o oportunitate excelentă de a-I invita și pe alții să se alăture. Fie că e vorba de un prieten, o cunoștință sau o familie, relațiile apropiate, discuțiile de calitate sau gustările delicioase vor transforma seara ta de sâmbătă într-o experiență roditoare :).
  • Jucăriile, un cadou drept la țintă. Știm deja că micuții le adoră, iar de fiecare dată când colecția lor de jucării se îmbogățește cu un una nouă, le putem intui preocuparea pentru următoarele ore sau chiar zile :). Fie că este vorba despre copilul tău, un nepoțel sau un micuț drag inimii tale, o jucărie fun sau un joc inteligent îi va însenina ziua :).
  • Adună comori în cer prin slujirea celor în vârstă. Alege săfii o binecuvântare pentru vecinul tău, ruda ta dragă, interesându-te de nevoile lor și acționând prin slujire concretă. Cu siguranță vor aprecia ajutorul tău.
  • Surpinde-ți partenerul cu o cafea ready-to-go. Trezitul de dimineață este… hai să-i spunem provocarea fiecărei zile :). Cum deseori suntem grăbiți, nu ne alocăm timp să ne bucurăm de micile delicii ale dimineții. Din fericire există soluții! Alege un termos și surprinde-ți partenerul cu cafeaua lui preferată!

Și nu uita: oricum vei alege să slujești, fă-o cu și din dragoste!

Postări recente
Noi perspective

15th Apr 2024

Noi perspective

8 min de citit Sunt fiică de Rege, dată cu împrumut unor părinți credincioși care m-au primit c
Citește articolul
De mână cu Dumnezeu - John D. Hannah

15th Apr 2024

De mână cu Dumnezeu - John D. Hannah

7 min de citit Despre autor Sunt Anastasia Ilie, am 30 de ani și sunt avocat în orașul Buz
Citește articolul
Maraton de rugăciune pentru copiii noștri

15th Apr 2024

Maraton de rugăciune pentru copiii noștri

3 min de citit E drept, viața de mamă te ia prin surprindere. Cu toate temele făcute, cu s
Citește articolul
Vrei să aflii mai multe detalii?

Vezi toate articolele și postările noastre.

Îți mai recomandăm și

Articole similare