null
€8,19
Distribuie

Aripile vantului. Seria Iesiti din Egipt. Vol 3

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

€8,19
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Descriere

Poate iertarea inlocui dorinta de razbunare in viata unei femei, al carei destin o conduce chiar spre dusmanii pe care cauta sa-i distruga?

 

Crescuta fara mama, alaturi de fratii ei, Alanah, o canaanita, nu e deloc straina de ceea ce inseamna lupta. Dupa ce tatal si fratii ei sunt ucisi in lupta cu evreii, ea se deghizeaza si se strecoara pe campul de lupta pentru a-si razbuna familia. Nu s-a gandit nicio clipa la supravietuire.

 

Tobiah, un razboinic evreu, instruit de mic copil pentru razboiul cu armatele canaanite, este socat sa gaseasca printre victime o femeie in stare de inconstienta. Ducand-o la un vindecator in tabara evreilor, este nepregatit pentru consecintele faptei lui, despre care credea ca este un simplu act de compasiune.

 

Pentru a supravietui, Alanah trebuie sa-si uneasca viata cu dusmanul. Curand insa o descoperire groaznica o va duce spre un pericol si mai mare. Cum ii va face fata?

 

 Despre autoare

 

Connilyn Cossette este nominalizata pentru Christy Award si este autoarea seriei Iesiti din Egipt. Nimic nu-i face mai mare placere decat sa sape in lumea antica, bogata a Bibliei si sa descopere comori ingropate ale harului care arata spre Isus. Pe acestea le tese mai apoi intr-o experienta fictiva captivanta.

Cumpărate frecvent împreună:

Aripile vantului. Seria Iesiti din Egipt. Vol 3
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi