11,00lei
Distribuie

Binecuvantarile Legamantului

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

11,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Descriere

Este o carte actuala si foarte necesara despre cele cinci slujbe prezentate in Efeseni 4:11. Dr. Sos a facut o slujba excelenta in prezentarea unei perspective teologice si exegetice clare si precise pe aceasta tema. El nu evita unele dezbateri controversate in jurul acestor daruri, dar se bazeaza pe Scriptura pentru a oferi un raspuns teologic sanatos.
Este o carte recomandata pastorilor. De asemenea este un material de studiu excelent pentru scoli biblice si seminarii.
 
 
Dr. Stefan Sos s-a nascut in Slovenia. A studiat in Germania, Statele Unite ale Americii si in Canada. In 1976 si-a luat doctoratul in teologie. De la varsta de 16 ani a inceput sa predice Cuvantul lui Dumnezeu. El a lucrat ca evanghelist (Teen Challenge Evangelist) in Germania si a calatorit prin Europa. A pastorit biserici in Statele Unite ale Americii si Canada. A fost moderatorul programului de televiziune "Good News for You".
In 1992 Dr. Sos a fondat SOS Ministries International si a slujit in peste 46 tari. A predat la cateva Colegii Biblice, a condus seminarii pastorale, cruciade de evanghelizare si a vorbit la multe conferinte. SOS Ministries este de asemenea implicata in proiecte umaniteare in diferite parti ale lumii. Misiunea pune la dispozitie materiale si carti de studiu pentru pastori si lideri. Domnul l-a binecuvantat pe Dr. Sos si sotia dansului, Barbara, cu cinci copii minunati. In prezent ei locuiesc in Edmonton, Canada.
Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi