​LET’S CELEBRATE!

Autor

Stephanus.ro

Data

10th Oct 2016

Timp de citire

7 minute

5 idei de cadouri colorate pentru sărbătoriții iernii

Alegerea cadourilor pentru cei dragi este mai mereu o decizie complicată? Uneori da, alteori nu, probabil :). Pentru momentele în care nu ai idee ce și-ar dori, ce le-ar folosi sau ce ar avea nevoie, mizează pe cadouri pe care ți-ar placea să le primești si tu, la noi funcționează tot timpul.

Dacă ai mulți sărbătoriți în perioada asta sau pur și simplu vrei să dăruiești un cadou unei persoane speciale, iată câteva sugestii creative, ușor de personalizat:

  1. Biblia, o variantă inspirată. Dacă știi că prietena ta cea mai bună își doreste o Biblie cu personalitate sau are nevoie de o carte pe o anumită temă, ai o mulțime de variante din care să alegi. Urează-i mai mult decât un simplu “La mulți ani!” și scrie-i pe o felicitare dorințele sau chiar rugaciunea ta pentru ea.
  2. Amintiri în rame foto personalizate. Mizează pe un element surpriză pentru un cadou reușit! :) Cum? Alege o ramă foto , trimite-ne fotografia pe care dorești să o înrămezi, iar noi o vom îmbrăca în culoare și o vom trimite persoanei dragi, din partea ta! Încantarea e garantată :).
  3. Filmul potrivit, întotdeauna o idee bună. Plănuiește o seară surpriză pentru prietenii tăi cinefili: alege unul din filmele cu mesaj creștin , cumpără popcorn sau alte gustări preferate și adu cinematograful la tine acasă :). După vizionare, creează o notă personală serii voastre și inițiază discuții cu impresii despre film, cu siguranță va fi o experiență benefică.
  4. Accesorii cu încurajare. Pandantivele sau brățările colorate înveselesc orice ținută, fiind o idee perfectă de cadou pentru sora sau cea mai bună prietenă! Gândește-te ce are nevoie să audă sau să își reamintească în această perioadă și alege accesoriul cu mesajul potrivit.
  5. Pungi colorate cu mesaje. Cu-i nu-i place să primească daruri în ambalaje pline de culori? :) Atenția la detalii chiar contează, așa că îți propunem să alegi punga de cadou în funcție de mesajul încurajator sau de nuanțele preferate ale sărbătoritului, cu siguranță vei aduce zâmbete!

Orice vei oferi, nu uita cel mai important lucru: dăruiește din toată inima!

Postări recente
Busolă spre Dumnezeu în 2024

13th Feb 2024

Busolă spre Dumnezeu în 2024

8 min de citit Despre autor Diana DU Anton Îl iubește pe Dumnezeu. De aici curg celel
Citește articolul
Evanghelia cea de toate zilele

6th Feb 2024

Evanghelia cea de toate zilele

7 min de citit Despre autor Eva Postolache este soție și mamă a trei copii. Iubește p
Citește articolul
Deschizătorul de drumuri, Ann Voskamp

5th Feb 2024

Deschizătorul de drumuri, Ann Voskamp

2 min de cititAtunci când citești o carte și vezi cum setea de Dumnezeu se adâncește, știi că eș
Citește articolul
Vrei să aflii mai multe detalii?

Vezi toate articolele și postările noastre.

Îți mai recomandăm și

Articole similare