$11.84
Distribuie

Calea spre vindecare

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$11.84

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
277
Format:
16 x 23,5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Editura:
Peregrinul
ISBN:
978-9-738767-98-0

Descriere

Calea spre vindecare este despre ceea ce se intampla cu sufletul nostru atunci cand suferim intr-o lume care este, uneori, intunecata si tragica. Ne pierdem credinta: Cum a putut ingadui Dumnezeu sa mi se intample asta? Ne pierdem nadejdea: Cum as mai putea fi vreodata asa cum am fost candva, dupa ce am fost ranit astfel? Si ne pierdem dragostea: Cum mai pot sa daruiesc si sa primesc, cand am pierdut atat de mult?

Insa marile tragedii nu sunt singurele lucruri care ne inabusa credinta, nadejdea si dragostea. Aceste bunuri de pret sunt inabusite in acelasi fel si de suferinta lipsita de dramatism, obisnuita – pierderea unei prietenii, nefericirea de a nu reusi, ciorovaielile marunte cu copiii sau sotul, frustrarea de a ramane necasatorit, fara copii sau somer, zbaterile pricinuite de conflictele interioare sau exterioare, care nu dispar nicicum, nici dupa multa rugaciune si efort. Bataliile obositoare ale vietii ne secatuiesc zilnic de credinta, nadejde si dragoste.

Calea spre vindecare vorbeste despre modul in care Dumnezeu ne rascumpara indoiala si tradarea, disperarea si neputinta, dezamagirea si ambivalentaa. Ne cheama sa inaintam catre destinatia mareata a acestei vieti: de a deveni oameni ai credintei, ai nadejdii si ai dragostei. Rasplata umblarii pe carele spre vindecare este simpla: capacitatea de a savura o mai mare bucurie, in ciuda durerii inevitabile. Putem dansa, manca, canta, bea, discuta si petrece cu mai multa bucurie, daca inimile noastre inteleg cu adevarat perspectiva lui Dumnezeu asupra trecutului nostru, scopul viitorului nostru si pasiunea pe care trebuie s-o imbratisam in prezent. Cartea pe care o tineti in mana ne invita sa pasim impreuna pe calea spre vindecare.

Dan B. Allender – M.Div. la Westminister Theological Seminary; doctorat in psihologia consilierii la Universitatea de Stat din Michigan. A predat Consiliere Biblica la Grace Theological Seminary (1983-1989) si in programul de masterat pentru consiliere biblica al Universitatii Crestine din Colorado, Denver. In prezent, este presedintele Mars Hill Graduate School din Seattle, Washington si profesor de consiliere. Este frecvent invitat ca vorbitor la conferinte nationale si internationale pe tema recuperarii in urma abuzului sexual, sau despre dragoste si iertare. Dintre cartile publicate amintim: O inima ranita, Calea spre vindecare, Si copiii cresc parinti. Impreuna cu prof. Longman Temper a mai scris: Aiati intimi, O dragoste indrazneata si Un tel indraznet.

Cumpărate frecvent împreună: