Cararea Tineretii Curate

Traian Dorz

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: 11055
Stare produs: New
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
18,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: 11055

Aceasta carte contine sfaturi si indemnuri in invatatura si credinta sanatoasa pentru tineretul nostru credincios.

Astazi tineretul a devenit una din cele mai arzatoare probleme pentru toate popoarele lumii. Caile primejdioase pe care a apucat tineretul multor popoare ii umplu de ingrijorare pe toti cei care au grija si raspunderea viitorului popoarelor lor.


Se cauta pretutindeni caile cele mai potrivite pentru indreptarea lucrurilor, pentru salvarea situatiei, pentru impiedicarea prabusirii. Noi, ca unii care ne iubim din tot sufletul copiii si urmasii nostri, dorim puternic mantuirea lor. Si vrem sa luam parte si noi la marea si sfanta lupta pentru salvarea lor si ascultarea de Hristos. Noi L-am aflat pe Hristos si, prin El, ne-am aflat pacea si lumina constiintei, echilibrul vietii si bucuria ei cea adevarata si statornica. Avem neclintita incredintare ca, precum Hristos a fost Salvatorul nostru, El Singur poate fi si Salvatorul fiilor nostri pana in veac. Daca vor vrea sa ne asculte, sa ne creada si sa ne urmeze, vor fi si ei fericiti, dupa cum si noi suntem, prin credinta in Hristos, Domnul nostru.


Hristos este Calea, Adevarul si Viata. Calea Curata, Adevarul Etern si Viata Fericita. Nimeni altcineva nici n-a putut spune, nici n-a putut da omenirii asa ceva, numai Hristos.
Spre Hristos dorim sa le indreptam privirile si inimile tinerilor nostri, Hristos fiind garantia unica si vesnica a unei vieti frumoase si a uni viitor fericit.

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Cararea Tineretii Curate

18,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: