Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Confuzie de identitate, Don & Susie Van Ryn, Newell, Colleer Măreşte / Mai multe poze
  • Confuzie de identitate, Don & Susie Van Ryn, Newell, Colleer
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:
Incredibila poveste adevarata a doua familii care au facut schimb de locuri intre marginea unui mormant si un salon de spital.

Cinci vieti s-au pierdut intr-un tragic accident in care a fost implicat un microbuz al Universitatii Taylor, iar o tanara in coma, cu traumatisme severe, a fost dusa de urgenta la spital.

Au avut loc cinci inmormantari. Familii, membri ai personalului universitatii, studenti si comunitati intregi au plans pierderea lor, uniti in rugaciune si speranta, in timp ce o tanara fata, Laura Van Ryn, se lupta pentru supravietuire pe un pat de spital. Canalele nationale de stiri au mediatizat povestea, iar oameni de pretutindeni le-au impartasit durerea si speranta.
Cinci saptamani au trecut pentru familia Cerak. Crezand ca isi ingropasera fiica, ei s-au prins cu credinta de Dumnezeu si I s-au inchinat printre lacrimi, invatand sa priveasca viitorul cu speranta, asteptand intalnirea din vesnicie cu fiica lor preaiubita, Whitney. Au petrecut aceste saptamani de jale si durere inconjurati de cei iubiti, incepand un lent proces de vindecare.
Cinci saptamani au trecut pentru familia Van Ryn. Stand in permanenta langa patul fiicei lor dragi, Laura, au asteptat, s-au rugat si au sperat. Printre tuburi si operatii semne vitale si semne de vindecare, s-au bucurat de fiecare mic pas inainte spre recuperare. Prietenii lor, biserica, membrii familiei si un flux continuu de studenti s-au bucurat impreuna cu ei la fiecare semn care vestea vindecarea Laurei.
Apoi a urmat socul!

„Laura, scrie-ti te rog numele pe hartia aceasta”, a spus medicul.
„W-H-I-T-N-E-Y.”    

Numar pagini:
294
Format:
13.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Majesty Press
ISBN:
978-973-99209-7-5
Adaugă un Review

  1. Great 5 Star Review

    Postat de la 23rd May 2016

    Test

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Confuzie de identitate în Wish List