99,00lei
Distribuie

Consiliere si psihoterapie pastorala

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

99,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
876
Format:
17 x 24,3 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-55-1

Descriere

"Ne aflam in fata unei grandioase opere de stiinta si arta intrucat autorul, un umil slujitor al Cuvantului si al fiintei umane, inzestrat cu har de la Dumnezeu, tradeaza formatia sa enciclopedica in stiintele medicale, teologice si socio-umane. Fascinatia tratatului de fata este data atata de iscusinta transpunerii in cuvinte a experientei practice, de cateva decenii, a autorului,, ccat si de capacitatea de a sintetiza contributiile scolilor laice si crestine in domeniul psihoterapiei si consilierii.
 
Un autor cu o incontestabila pregatire teoretica si practica care sustine valentele vindecatoare ale credintei, rugaciuniii si importanta acordata dimensiunii spirituale a fiintei umane. Sunt convins de faptul ca lucrarea de fata a aparut la implinirea vremii si ca ea va deveni, in scurt timp, extrem de utila in formarea teoretica si practica a multor pastroi, preoti, medici, psihologi si asistenti sociali."
Lect.univ.dr. Doru Buzducea
Fac. Sociologie si Asistenta Sociala - Universitatea Bucuresti


"Acest volum impresionant este pus la dispozitia celor care doresc sa-si ajute semenii si se simt datori sa o faca intr-un mod avizat, disciplinat si responsabil. Autorul este cu totul indreptatit sa ne fie ghid datorita experientei sale crestine si clinice, in virtutea competentelor sale teologice, filosofice si medicale. Consilierii cu experienta pot sa consulte capitolele care ii intereseaza, iar multi crestini vor citi cartea pentru a se intelege mai bine pe ei insisi in raporturile cu Dumnezeu si cu semenii. Dar pentru cei care sunt la inceput de drum intr-o profesiune de suport - pastori, psihologi, medici, asistenti sociali, educatori - volumul in intregime reprezinta o lectura obligatorie. Fie ca dorinta de a-si ajuta semenii sa le asigure energia pentru parcurgerea lui atenta, iar la sfarsit sa fie mai motivati, mai iubitori, mai umili, asa incat Marele iubitor de oameni sa se manifeste prin ei."
Pastor Adrian Bocaneanu
Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi