null
$8.79
Distribuie

Crestinism pagan?

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

$8.79
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
311
Format:
14.6 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2007
Editura:
KERIGMA
ISBN:
978-973-8960-31-2

Descriere

OARE CEEA CE FACEM LA BISERICA ESTE CONFORM NOULUI TESTAMENT?

De ce predica pastorul la fiecare serviciu divin? De ce par serviciile divine atat de asemanatoare intre ele, saptamana de saptamana? De ce sta adunarea pasiva in banci?

Nu esti sigur asupra raspunsului? Cartea aceasta avanseaza o ipoteza tulburatoare: CEA MAI MARE PARTE DIN CEEA CE FAC CRESTINII DE AZI LA BISERICA SAPTAMANA DE SAPTAMANA ISI ARE RADACINA IN NOUL TESTAMENT, CI IN CULTURA SI RITUALURILE PAGANE CARE AU PATRUNS IN BISERICA LA MULTA VREME DUPA MOARTEA APOSTOLILOR. Autorii Frank Viola si George Barna aduc in sprijinul tezei lor dovezi istorice riguroase si extensive note de subsol prin care ne documenteaza originile adevarate ale practicilor bisericii crestine moderne.

In acest proces, autorii identifica problemele care apar atunci cand biserica functioneaza mai degraba ca o societate comerciala decat ca un organism viu, asa cum a fost creata sa fie. Pus in fata planului revolutionar al lui Hristos pentru biserica Sa – acela ca El sa fie capul unui trup deplin functional in care toti credinciosii joaca un rol activ – va trebui sa decizi daca vei mai practica viata bisericeasca asa cum o faci astazi.

Cumpărate frecvent împreună:

Crestinism pagan?, frank, viola,
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi