$8.52
Distribuie

Cum sa crestem in viata de rugaciune

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$8.52

Informații

,Disponibilitate: ,Împachetare Cadou:

Informații

Disponibilitate:
Cum sa crestem in viata de rugaciune, Mike Bickle, pasiune, viata de rugaciune, chemare mareata, privilegiu, calauzire, studiu biblic,
Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
354
Format:
20.5 x 14.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
Soli Deo Gloria
ISBN:
9786069365069

Descriere

DEZVOLTA O VIATA DE RUGACIUNE PLINA DE PASIUNE

Rugaciunea este o chemare mareata si un privilegiu extraordinar. Atunci cand esti un om al rugaciunii, implinesti cea mai importanta chemare a vietii tale. Gandeste-te putin: poti sta de vorba cu Dumnezeul Universului, avand certitudinea nu doar ca te asculta cu atentie si plin de afectiune, ci iti si raspunde – descoperindu-Si inima fata de tine, dandu-ti calauzire, binecuvantandu-te in circumstantele tale si multe altele.

 Fiind fondator al International House of Prayer din Kansas City, Mike Bickle si-a dedicat viata intelegerii si punerii in aplicare a principiilor si a puterii rugaciunii. In cartea Cum sa crestem in viata de rugaciune, el combina studiul biblic cu experienta personala in acest domeniu pentru a-ti oferi o unealta prin care viata ta de rugaciune sa devina activa si implinita.

 Incepe astazi! Dumnezeu asteapta sa stea de vorba cu tine. El nu numai ca te iubeste, ci Isi gaseste placerea in tine si in a-ti raspunde atunci cand te rogi – chiar si in slabiciunea ta. Mare este puterea harului Sau! Poti avea incredere in faptul ca rugaciunile tale sunt pretioase pentru Dumnezeu si au un impact real in lume.

Cumpărate frecvent împreună: