$11.60
Distribuie

Destinat sa domnesti - devotional

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$11.60

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
379
Format:
14.5 x 22 cm
Tip coperta:
cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Grace today
ISBN:
978-3-95933-318-4

Descriere

Reflectii zilnice pentru succes fara efort, intregire si traire victorioasa

In aceasta lume in care totul se desfasoara in ritm rapid, in care multe lucruri incearca sa ne atraga atentia, Isus ne spune ca avem nevoie doar de un singur lucru - sa stam la picioarele Lui si sa Il lasam sa ne slujeasca prin Cuvantul Sau.

Destinat sa domnesti - devotional te ajuta sa faci exact acest lucru, prin citirea meditatiilor zilnice, care te vor adanci in harul lui Dumnezeu si in adevarurile noului legamant. Vino sa cunosti inima plina de dragoste a Tatalui fata de tine, precum si perfectiunea lucrarii terminate a lui Isus. Fiecare meditatie inspira credinta, in timp ce trateaza aspecte practice precum intelepciunea, vindecarea, asigurarea tuturor nevoilor si protectia.

 Asteapta-te sa experimentezi dragostea si harul uimitor al lui Dumnezeu pe masura ce te hranesti cu Cuvantul Sau prin aceste meditatii si incepe sa te vezi ca fiind o persoana care se bucura de implinire si traire victorioasa!

 

JOSEPH PRINCE este una dintre cele mai cunoscute voci din intreaga lume in ceea ce priveste raspandirea Evangheliei harului - mai ales prin cartile si programele sale de televiziune si ca vorbitor de conferinte. Timp de peste doua decenii, a predicat Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod nou si revigorant, subliniind maretia lui Isus. El este pastor senior al Bisericii Noua Creatie din Sigapore, o comunitate vibranta care aduna in fiecare duminica mai mult de 32.000 de inchinatori. Serviciul sau de televiziune, Joseph Prince Ministries, are scopul de a-i edifica si inspira pe oameni prin Evanghelia lui Isus Cristos. Mai multe informatii despre aceasta carte si materiale suplimentare ale lui Joseph Prince sunt disponibile pe www.josephprince.ro.

Cumpărate frecvent împreună: