null
22,00lei
Distribuie

Dieta si hrana

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

22,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
413
Format:
15.5 x 21.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2018
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-294-0

Descriere

Sanatatea nu inseamna doar absenta bolii, ci este starea de bine fizic, mental si social. De fapt, este conditia esentiala a vietii. Factorul care ne influenteaza cel mai mult sanatatea este stilul de viata. Suntem sau nu sanatosi in functie de modul in care alegem sa traim. Printr-o hrana sanatoasa, in mod special, ne putem spori starea de bine, fiind sanatosi si energici.

Cele mai recente cercetari in domeniul medical s-au concentrat pe efectul pe care el are dieta asupra prevenirii si tratarii bolilor. Insa cu mult timp inainte ca oamenii de stiinta si medicii sa descopere avantajele extraordinare ale adoptarii unei alimentatii naturale, Ellen G. White a vorbit despre corelatia dintre alimentatie si sanatate, oferind sfaturi pentru combaterea si profilaxia multor boli cauzate de o alimentatie nepotrivita.

Dieta si hrana ofera directii clare in ce priveste importanta alimentelor in viata noastra. Astfel, citind-o, suntem ajutati sa selectam cu prudenta hrana pe care o consumam. Cartea contine sfaturi care, daca vor fi urmate, ne vor schimba viata, ne vor ajuta sa avem o minte sanatoasa si un organism viguros

Alți Clienți au mai vizualizat şi