null

Dietoterapie Si Nutritie Bazata Pe Alimente Vegetale Integrale Vol.1

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş
Opțiuni
40,00lei
Or
Informații
Cod Produs:SS000853 ,Stare produs: ,Împachetare Cadou:
Informații
Cod Produs:
SS000853
Stare produs:
New
Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile
Specificaţii
Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,
Specificaţii
Numar pagini:
432
Format:
15,5 x 23 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2021
Editura:
EVS
ISBN:
978-606-911-982-2
Descriere

Dietoterapie si nutritie - bazata pe alimente vegetale integral

Dietoterapie si nutritie bazata pe alimente vegetale integrale este un amplu tratat de alimentatie sanatoasa, dar in acelasi timp si un ghid de dietoterapie cu numeroase sugestii practice. Este o carte menita sa ajute la prevenirea bolilor, dar si la vindecarea lor, o carte pentru publicul larg, dar si pentru profesionisti, pentru persoanele sanatoase, dar si pentru cele bolnave.
Autorii promoveaza alimentatia bazata pe alimente vegetale integrale (ABAVI), conform principiilor medicinei intemeiate pe dovezi. Aceste dovezi provin atat din studii stiintifice de actualitate, cat si din experienta personala de un sfert de secol la Centrul de Sanatate Herghelia, unde mii de pacienti si-au rezolvat problemele de sanatate prin schimbarea stilului de viata, care a inclus si intoarcerea spre alimentatia ABAVI, propusa in paginile celor doua volume ale acestei lucrari.
Cartea este scrisa:
• pentru persoanele care vor sa previna sau care sufera deja de boli car­­dio­vasculare aterosclerotice, hipertensiune, sindrom metabolic, obezitate, diabet, ulcer gastro-duodenal, boli inflamatorii intestinale, boala renala cronica, cancer etc.;
• pentru cei ce vor sa-si mentina silueta sau sa dea jos din kilograme;
• pentru cadre medicale si dieteticieni care trebuie sa aiba competenta de a face recomandari nutritionale pentru vegetarieni sau care vor folosi ABAVI in scop terapeutic;
• pentru persoanele care tin posturile traditionale si doresc o alimentatie echilibrata in perioada respectiva;
• pentru calugari si asezaminte manastiresti in perioadele de post si nu numai;
• pentru populatia generala, care oricum trebuie sa includa in alimentatia zilnica, fie ca aceasta este omnivora sau vegetariana, alimente de origine vegetala: legume, fructe, cereale integrale, leguminoase si nuci.

Dr. Nicolae Dan MPH este medic specialist de sanatate publica si profesor asociat de nutritie si dietetica la Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Teh­­no­logie „George Emil Palade”, din Tg. Mures, avand un doctorat in domeniul pre­ventiei si remisiunii bolilor cardiovasculare aterosclerotice.
Valentina Dan MPH are un master in sanatate publica si este specializata in educatie pentru sanatate si pro­movarea sanatatii, cu accent pe nutritia sanatoasa. Ambii sunt membri fondatori ai Centrului de Sanatate Herghelia.

Alți Clienți au mai vizualizat şi