null

Dumnezeul oricarei mangaieri - Meditatii 2 Corinteni

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

20,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
353
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Stephanus
ISBN:
978-973-9438-99-5

Descriere

Meditatiile asupra celei de a Doua Epistole catre Corinteni au avut loc in Adunarea Credinciosilor (Believers Chapel) din Dallas-Texas din ianuarie pana in octombrie 2006 si au fost elaborate de domnul Dan Duncan, predicator si prezbiter al acestei Adunari.

Adunarea Credinciosilor (Believers Chapel) din Dallas este o comunitate evanghelica de credinciosi care urmareste cu pasiune aplicarea invataturii Noului Testament atat in viata membrilor sai cat si in celelalte biserici. Practicarea invataturii Noului Testament se bazeaza pe recunoasterea suveranitatii absolute a lui Dumnezeu, a preeminentei Domnului Isus Cristos, Capul activ al Bisericii si pe aplicarea, prin Duhul Sfant, a invataturii Bibliei in viata credinciosilor si in bisericile locale.

Toate cele 33 de predici ilustreaza aceste adevaruri. Ele sunt puternic patrunse de doctrinele harului suveran oferit de Dumnezeu.


Din 1971, domnul Dan Duncan este absolventul Universitatii Crestine din Texas iar din 1976, absolvent al Seminarului Teologic din Dallas. A facut studii post-universitare la Universitatea Ebraica din Ierusalim. Din 1974 vesteste Evanghelia in Adunarea Credinciosilor (Believers Chapel) din Dallas urmarind cu pasiune aplicarea invataturii Noului Testament atat in viata membrilor Adunarii din Dallas cat si in alte Adunari. In practicarea invataturii Noului Testament se bazeaza pe recunoasterea suveranitatii absolute a lui Dumnezeu, a proeminentei Domnului Isus Cristos, Capul activ al Bisericii si pe aplicarea prin Duhul Sfant a invataturii Bibliei.

Cumpărate frecvent împreună:

Dumnezeul oricarei mangaieri - Dan Duncan
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi