Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Enigma suferintei. Eseu - Georges Steveny Măreşte / Mai multe poze
  • Enigma suferintei. Eseu - Georges Steveny

Enigma suferintei. Eseu

$4.32
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:

Un avion se prabuseste in munti. Altul este doborat din greseala. Un razboi lasa mii de oameni fara adapost. Cutremurele prabusesc orase la pamant. Cancerul fura vieti in mod nediscriminatoriu - dela batrani la copii. suntem cu totii de acord: suferinta marcheaza, intr-un mod sau altul, viata fiecarui om. 

Insa in intensitatea durerii se adauga si disperarea neputintei de a intelege motivul pentru care suntem loviti. Ne bate Dumnezeu? Sau suntem la cheremul unei soarte oarbe si nemiloase? Si Dumnezeu! Daca e acolo sus, de ce nu intervine? De ce permite atata prapad in omenire? Daca e bun si ar vrea sa intervina, atuncu nu poate? Daca poate sa intervina, dar nu o face, atunci nu vrea?

Toate aceste intrebari gasesc un raspuns magistral si profund in eseul de fata. Suferinta este curatata cu grija de ideile gresite care o amplifica, ramanand ceea ce este in realitate: o dezordine a lumii noastre, o pervertire a binelui initial. Cartea ne convinge ca, in chestiunea suferintei, Dumnezeu si omul sunt de aceeasi parte a baricadei, suferind impreuna.

Dezlegarea enigmei suferintei se afla in sensul pe care ul da fiecare om, in mod personal, intruparii durerii in viata lui. Prin urmare, singurul discurs despre suferinta util umanitatii este cel al trairii momentelor intunecate in lumina sperantei. O perspectiva a practicarii credintei pe care Georges Steveny o deschide dinspre Cuvant catre Trup.

Numar pagini:
139
Format:
15.5 x 23 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-930-7
Adaugă un Review

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Enigma suferintei. Eseu în Wish List