Epidemia singuratatii - Susan Mettes

Susan Mettes

1 recenzie 1 recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1780
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
€6,30
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1780

Singuratatea este un subiect complex, iar a fi singur nu este totuna cu a te simti trist, deprimat sau pur si simplu a fi necasatorit (o perceptie gresita printre crestini). Te poti afla intr-o mare de oameni si, totusi, sa te simti singur.

Deci, ce ii face pe oameni singuri? Care sunt controversele si fortele care creeaza o societate mai singuratica? Si cum pot comunitatile crestine sa slujeasca mai bine celor singuri? In aceasta carte fantastica, un om de stiinta al comportamentului si cercetator analizeaza in profunzime singuratatea, plecand de la datele unor sondaje efectuate de grupul Barna si ajunge la unele concluzii surprinzatoare. Dar nu se opreste la analiza, ci propune si solutii.


Susan Mettes (MA, politici publice, Duke University) este o specialista in stiinte comportamentale cu o vasta experienta in cercetare pentru organizatii religioase, printre care Barna Group, Thrivent Financial si World Vision. Este editor asociat al revistei ChristianityToday, a scris zeci de articole pentru CT si alte publicatii, si este o vorbitoare foarte cautata.

 

Numar pagini:
250
Format:
14 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Noua Speranta
Anul aparitiei:
2022

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Epidemia singuratatii - Susan Mettes

€6,30

Rating

4.7 (1 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Recenzii

  • Ioana
    2 20th Feb 2024

    Am primit aceasta carte ca si cadou. Autoarea invoca la inceput foarte multe studii si pare a fi informata legata de tema singuratatii si efectele ei pe toate planurile. Dar consider ca profesionista ca ea manipuleaza pentru ca prezinta apoi opiniile ei personale ca fiind niste adevaruri absolute. Promoveaza sleep trainingul (lasatul copilului sa planga singur) o practica pe care Hitler a infiintat-o si promovat-o in Germania nazista. Evident aceasta practica este extrem de nociva si inca se recomanda de catre oameni care nu s-au informat despre orginiile si scopul ei diabolic (distrugerea legaturii de atasament fata de mama, destabilizand relatiile din familie). Autoarea nu a facut niciun research pe aceasta tema dar recomanda cititorului sa practice astfel de lucruri pacatoase. Este inca un trend in randul feministelor care considera ca viata lor nu trebuie sa fie deranjata de un copil si ca ele trebuie sa isi vada de petreceri si cariera. Pacat ca exista astfel de carti in librarii crestine...

0 din 1 recenzii

Istoricul meu

Categorii asociate: