null
25,00lei
Distribuie

Epidemia vindecarilor

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

25,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
211
Format:
13.8 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-92-6

Descriere

„Vindecarile spirituale – facute de oameni care au acest dar – sunt promovate in cercurile crestine mai mult ca niciodata. Vindecarile facute in mod supranatural nu ne mai pot starni atentia doar din simpla curiozitate. Problema este ca aceste vindecari au devenit instrumentul principal de propaganda si atractie a unui nou tip de penticostalism care doreste sa patrunda si sa sufoce crestinismul biblic traditional.

In cartea de fata autorul survoleaza noul tablou al vindecarilor, analizand ceea ce spun vindecatorii de seama ai acestei miscari pentru a-si justifica propriile metode, si arata ca invatatura acestora contrazice invatatura Bibliei.

Pe de alta parte, cartea ne prezinta in detaliu modul corect in care ne putem ruga pentru vindecare, explicat in Iacov 5. Se face apoi o prezentare panoramica a textelor biblice care dovedesc ca darul personal de vindecare a incetat odata cu apostolii.

Verna Wright, profesor la Facultatea de Medicina a Universitatii din Leeds si reumatolog renumit, ne ofera o analiza medicala a vindecarilor miraculoase petrecute in zilele noastre.

Dr. Peter Masters este pastorul bisericii Metropolitan Tabernacle (biserica lui Spurgeon) din centrul Londrei din anul 1970.

Alți Clienți au mai vizualizat şi