$3.79
Distribuie

Esti important pentru Dumnezeu

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$3.79

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
169
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2014
Editura:
Neemia
ISBN:
978-973-8010-76-5

Descriere

Descopera-ti adevarata valoae si identitate din perspectiva lui Dumnezeu

ITI DAI SEAMA CAT DE VALOROS ESTI?

Traim intr-o epoca in care este usor sa ne ratam destinul. De prea multe ori ne evaluam cu standardele noastre, uneori fara sa ne dam seama. Daca am putea intelege cat de mult contam pentru Dumnezeu, am putea privi lumea din jurul nostru - si insasi vesnicia - cu alti ochi. Adancindu-se in pasaje minunate din Scriptura, Derek Prince ne arata perceptia lui DUmenzeu cu privire la omenire. Cu profunzime, intelegere si sensibilitate, autorul expune unul dintre cele mai mari adevaruri din taote timpurile:

esti nepretuit pentru Domnul nostru.

Fiti eliberat de vinovatie, teama si rusine. Intelege locul tau special in contextul intregii creatii a lui Dumnezeu. Cand faci acest lucru, iti vei vedea propria valoare prin ochii Celui care a dat totul pentru tine.

 

Derek Prince s-a nascut in anul 1915 in India, avand parinti britanici. El a invatat limbile greaca si latina la doua dintre cele mai faimoase institutii educationale britanice: Colegiul Eton si Universitatea Cambridge si a studiat limbile ebraica si aramaica la Universitatea Evreieasca din Ierusalim. El a publicat mai mult de 50 de carti care au fost traduse in peste 100 de limbi. Derek Prince a fost tatal a 12 copii, toti fiind adoptati. El a plecat la Domnul in toamna anului 2003, la varsta de 88 de ani.

Cumpărate frecvent împreună: