null
$4.52
Distribuie

Femeia curajoasa

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

$4.52
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei,

Specificaţii

Numar pagini:
184
Format:
13.7 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
1998

Descriere

Ca sa beneficiezi de ceea ce are Dumnezeu mai bun ai nevoie de curaj – de mult curaj!

Avem nevoie de curaj pentru a face fata tragediilor, pentru a indruma copiii rebeli, pentru a lua decizii corecte in afaceri, pentru a ne recunoaste greselile. De multe ori avem nevoie de curaj, pur si simplu pentru a ne trezi in fiecare dimineata in fata unei lumi complexe si dificile.

In cartea sa, Femeia curajoasa, June Curtis exploreaza principiile testate in timp ale curajului divin. Stabilind paralele intre noi si femeile din Biblie, care au infruntat dificultati asemanatoare, June ne propune o viata de credinta si speranta.
Scrisa pentru a stimula cresterea spirituala, Femeia curajoasa provoaca cititoarele sa-si insuseasca curajul daruit de Dumnezesu atunci cand propriul lor curaj este pus la incercare.

June Curtis, casatorita de 34 de ani cu un avoat, este mama a patru copii si bunica a sapte nepoti. Autoare a cartii atat de renumite Femeia placuta, June a fost membra a bordului editorial al revistei Virtue multi ani de zile si continua sa contribuie ca editor. Ea este de asemenea cantareata si un bun orator.

Cumpărate frecvent împreună:

Femeia curajoasa, June Curtis
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi