null
75,00lei
Distribuie

Firele destinului - Peter Horrobin

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

75,00lei
Or

Informații

,Lățime: ,Lungime: ,Adâncime: ,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
374
Format:
16 x 23 x 2,5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2020
Editura:
Elpis
ISBN:
978-606-876-809-0

Descriere

Iata povestea de viata a unui om care a fost dispus sa riste totul pentru Imparatia lui Dumnezeu si pentru cauza triumfatoare si eliberatoare a lui Isus Cristos. Omul acesta – Peter Horrobin – a fost prins in vartejul unei viziuni si a pus bazele unei lucrari centrate pe libertate si nadejde si intemeiate pe increderea intr-un Dumnezeu care este magnific de viu in mijlocul Creatiei Sale.

In aceste pagini, Peter ni se prezinta ca un om cu totul vulnerabil, care descopera ca este mai usor sa-I slujesti lui Dumnezeu fara a avea viziune si mai usor sa lucrezi pentru Dumnezeu fara a avea o chemare – pentru ca, in astfel de conditii, nu esti deranjat de cerintele ce vin de la Dumnezeu! Umblarea pe o astfel de cale ar fi facut ca bunul simt, logica si acceptabilitatea sa devina harta drumului sau in viata. Dar pentru ca L-a intalnit si L-a auzit pe Dumnezeu intr-un garaj, pentru ca a fost inspirat de exemplul si provocarile intampinate de inaintasii sai si pentru ca a fost calauzit de Dumnezeu prin intermediul paginilor Scripturii si prin indemnurile inconfundabile ale Duhului Sfant, el nu a mai putut niciodata umbla pe aceasta cale, mai ales atunci cand s-a aflat fata in fata cu nevoile unei lumii zdrobite si insangerate.

Viziunea scopurilor pe care le-a avut Dumnezeu cu el si inhamarea la realizarea acestei viziuni au facut ca el sa fie urmarit intotdeauna de mila si maiestatea lui Dumnezeu. In toate acestea, perceptia avuta cu privire la semnificatia evenimentelor obisnuite, simtul destinului cu privire la viata sa si la viata altora si a rolului jucat de prietenii si relatii, fac din cartea de fata o lectura convingatoare si provocatoare.

Cumpărate frecvent împreună:

Firele destinului - Peter Horrobin
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi