null
24,00lei
Distribuie

Indrazneste sa ceri mai mult

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

24,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
299
Format:
14 x 20 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
EVS
ISBN:
978-606-922-693-3

Descriere

Dumnezeu doresteca noi sa cerem mai mult, mult mai mult decqt suntem obisnuiti sa o facem. In cartea Indrazneste sa ceri mai mult, Melody Mason lasa ca lumina din Cuvant sa ne descopere calea spre o redesteptare autentica - rugaciunea indrazneata, curajoasa, care este inspirata de Duhul Sfant. Sunt sigur ca multi vor fi binecuvantati prin citirea acestei carti.

Doug Batchelor, presedinte si evanghelist, Amazing Facts

Daca rugaciunea este "cheia din mana credintei care ne deschide tezaurul cerului", asa cum ne spune Calea catre Hristos, atunci noua carte a lui Melody Mason, a aparut cu o mare intarziere. Indrazneste sa ceri mai mult este apelul strategic al lui Dumnezeu pentru aceasta generatie aflata la porti de vesnicii. Indrazneste sa ceri mai multcu adevarat mai mult! Fie ca inimile sa ne fie miscate ca niciodata mai inainte, pentru a-L cauta pe DUmnezeu prin rugaciune mai mult ca oricand, cat inca mai este timp.

Dwight Nelson, pastor senior, Pioneer Memorial Church

Indrazneste sa ceri mai mult ofera ganduri inspirate pentru raspunsuri la rugaciune, succes in slujire si o relatie mai stransa cu Dumnezeu. Cartea va incurajeaza sa cresteti in viata de credinta si va arata cum sa faceti asta in mod practic. In plus, veti descoperimodul in care puteti recunoaste si evita redesteptarile contrafacute care distrug crestinismul zilelor noastre, pentru a fi siguri ca sunteti de partea cea buna in ultima batalie a acestei mari lupte.

Paul S. Ratsara, Presedinte, Diviziunea Africa de Sud - Oceanul Indian a Bisericii Adventiste de ziua a saptea

Cumpărate frecvent împreună:

Indrazneste sa ceri mai mult - Melody Mason
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi