Categorii

 Se încarcă… Te rugăm să aştepţi...
  • Contul meu
Indurare Batseba, francine rivers Măreşte / Mai multe poze
  • Indurare Batseba, francine rivers

Indurare Batseba

$7.62
Împachetare cadou:
Options available
Cantitate:

Din seria: O genealogie a harului
Nume de barbati, unul dupa altul, sunt mentionate in primul capitol din Evanghelia dupa Matei. Dar printre toate aceste nume de tati si fii din cartea neamului lui Isus Cristos se remarca numele a cinci femei, a caror chemare mareata a fost aceea de a pava, alaturi de sotii si fii lor, calea venirii in lume a lui Mesia. Cinci femei care au schimbat lumea. Vulnerabilitatea acestor femei ori abuzul de putere al barbatilor din epoca patriarhala pot parea dure pentru noi, cei de azi. Insa emotiile pe care le traieste o femeie, indiferent de timp sau regiune, sunt universale.
„O genealogie a harului” este seria de nuvele ale lui Francine Rivers, care readuc in actualitate iertarea, puterea de sacrificiu si reabilitarea.
 
Indurare – Batseba
Frumusetea Batsebei a aprins instantaneu pasiunea imparatului, dar durerea nascuta in sufletul ei a atins inima lui Dumnezeu. Intr-o clipa, la o singura privire aruncata de rege in directia ei, viata Batsebei a fost intoarsa pe dos, dupa ce acesta a poruncit sa fie adusa inaintea lui. Atunci s-a intamplat inimaginabilul, iar Batseba ajunge sa traiasca sentimente contradictorii: devine vaduva, dar, in acelasi timp, ajunge sa traiasca o viata la care un muritor de rand doar ar fi putut visa. Dar oare chiar si-a dorit ea o astfel de viata?
O singura greseala poate schimba istoria, dar indurarea lui Dumnezeu poate transforma chiar si cele mai rele circumstante in ceva glorios.

Seria:
O Genealogie a Harului
Numar pagini:
Numar pagini
Format:
14,4 x 20,4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Scriptum
Adaugă un Review

This product hasn't received any reviews yet. Be the first to review this product!

BlueLogo

Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit! Mai multe aici...

Transport în 24 de ore pentru produsele aflate în stoc. Detalii aici...

Beneficiezi de modalităţi multiple de plată.

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne la telefon 0748 065 431.

Click pe butonul de jos pentru a adăuga Indurare Batseba în Wish List