$8.76
Distribuie

Invataturile fundamentale

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$8.76

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
142
Format:
13.5 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2017
Editura:
Fabrica de Vise
ISBN:
978-606-8760-05-6

Descriere

O analiza sistematica a temeliei doctrinare din Evrei 6:1,2

"In aceasta carte nu veti gasi nimic din ce-ati gasit in celelalte carti pe care le-am scris. Am scris fara adjective si alte inflorituri stilistice pentru ca nu-i o carte pentru suflet, ci una pentru minte.

Apare in fata voastra o carte tributara stilului in care scriu cartile de teologie sistematica pentru ca nu-mi ascund gandul ca imi doresc ca aceasta carte sa poata fi folosita de predicatori, invatatori ai bisericii, ca material de studiu biblic.

De aceea am umplut-o cu referinte biblice, cu idei neduse pana la capat pentru ca sunt oameni care vor adauga in biserici ceea ce, din dorinta de a nu creste volumul lucrarii, nu am scris.

Condensarea lucrarii a putut  fi realizata selectand drastic materialul folosit, evitandu-se speculatiile inutile, pentru ca putini oameni agreeaza seriozitatea  cu care un caine se invarte in jurul cozii.

 Spuneam ca am abordat cartea intr-un mod sistematic, dar cand au fost necesare dovezi istorice, le-am folosit, fara a abuza de ele.

Nu-i o carte pentru teologi, ci una pentru oamenii care vor sa stie clar ce este sub podeaua pe care calca. Aceste invataturi au fost invataturile de baza ale Bisericii Primare si ale noastre dupa ce ni le vom insusi si noi. Daca voi mai apuca, voi scrie o carte despre invataturile desavarsite, atat de dragi complicatilor mei frati de credinta."

Vladimir Pustan

Cumpărate frecvent împreună: