null
30,00lei
Distribuie

Isus intre alti dumnezei

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

30,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
213
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-1990-10-1

Descriere

Traim intr-o vreme cand oricine poate crede orice, atata vreme cat nu pretinde ca numai credinta lui este adevarata. In numele tolerantei, cultura noastra postmoderna imbratiseaza totul, de la misticismul antic la spiritualitatea New Age. Dar, subliniaza Ravi Zacharias, acceptarea aceasta neconditionata a oricarei forme de spiritualitate este absurda.
Isus intre alti dumnezei raspunde la intrebarile cele mai importante in legatura cu crestinismul, ca de exemplu:
- Oare nu toate religiile sunt la fel in esenta lor?
- A fost Isus intr-adevar cine a pretins ca este?
- Poate cineva sa studieze viata lui Cristos si sa demonstreze concludent ca El a fost si este calea, adevarul si viata?

In fiecare dintre capitolele acestei carti, Ravi Zacharias trateaza cate o pretenie la unicitatea pe care a facut-o sus, pe care apoi o discuta cu multa forta si convingere, in contrast cu invataturile si faptele fondatorilor islamului, hinduismului si budismului. Pe langa informatiile de inalta tinuta intelectuala, autorul ne impartaseste din experienta lui de viata, prezentandu-ne drumul parcurs de el insusi de la disperare si insignifianta la descoperirea ca Isus este cine a spus El ca este.

In Isus intre alti dumnezei, Ravi Zacharias dovedeste ca este unul din apologetii cei mai dotati din punct de vedere intelectual si sensibil din punct de vedere spiritual pe care ii are la ora actuala credinta crestina. Zacharias face sa prinda viata sub ochii nostri puterea unica din afirmatiile lui Isus despre Sine insusi si despre relevanta mesajului Sau pentru conditia omului de azi.”
David Aikman

RAVI ZACHARIAS vorbeste cu regularitate in universitati – cele mai notabile dintre ele fiind, desigur, Harvard, Princeton si Cambridge. Dr. Zacharias este un bun cunoscator al religiilor comparate, al sectelor si al filozofiei. A scris ai multe carti de mare succes, intre care mentionam Poate omul sa traiasca fara Dumnezeu?, Strigatele inimii si Izbaveste-ne de cel rau. E de asemenea presedintele organizatiei Ravi Zacharias International Ministries, cu sediul la Atlanta, Georgia si are o emisiune radiofonica proprie, intitulata Let My People Think. Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan.

Cumpărate frecvent împreună:

Isus intre alti dumnezei, Ravi Zacharias
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi