$4.73
Distribuie

Liber de datorii

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$4.73

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
75
Format:
21 x 29.2 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2013
Editura:
Alfa Omega Publishing
ISBN:
978-973-1734-57-6

Descriere

Sunt un martor ocular al transformarii personale si financiare prin viata si mesajul lui Ray si Shirley Noftsinger. Roadele a ceea ce urmeaza sa citesti si sa aplici in viata ta vor dainui pentru ca sunt bazate pe adevaruri eterne si pe aplicatii practice in mii de indivizi si familii, in cursul unei vieti traite cu integritate si slujire. Aceasta carte este o cheie venita la timpul potrivit pentru libertatea ta financiara si implinirea visurilor tale.

Dr. Joseph Umidi

 

Liber de datorii prezinta o combinatie minunata de principii biblice solide despre finante, si pasi foarte practici pentru a-ti pune finantele in ordine. Ray si Shirley Noftsinger ofera o harta catre biruinta pentru oricine se simte coplesit de provocarile financiare. Recomand aceasta carte cu incredere!

Dan Backens

 

Ca si prieteni apropiati, parteneri in lucrare, si ca pastor al lor de mai mult de un deceniu, i-am urmarit pe Ray si Shirley cum isi traiesc viata de credinta cu pasiune, consecventa si integritate. Ei au fost binecuvantati de Domnul in abundenta, si totusi continua sa traiasca un stil de viata care ii permite lui Dumnezeu sa binecuvinteze pe altii prin ei. Daca te aflii intr-o stare de disperare financiara, daca banii tai se termina mereu inainte de sfarsitul lunii, sau daca abia incepi sa iesi din prapastia datoriilor, aceasta carte este pentru tine. Te incurajezi sa faci primul pas catre ceea ce Dumnezeu a pregatit pentru tine - un stil de viata abundent in generozitate. Citeste si pune in aplicare comorile pe care le vei descoperi in Liber de datorii.

Eric Watt 

 

Pentru prima oara, mentalitatea plina de credinta privitoare la seceris este pusa alaturi de concepte practice financiare despre cheltuieli, iar apoi unita cu unele financiare pentru a accelera iesirea din datorii. La fel cum GPS-ul masinii tale te conduce spre destinatie, acest GPS financiar te ghideaza pentru a ajunge si a ramane "Liber de datorii".

Pasiunea si staruinta cu care Ray si Shirley Noftsinger conduc programele lor de consultanta se extind dincolo de necesitatile lor proprii. "Niciodata nu a fost despre noi!" a spus Ray. "Cand am fost binecuvantati din belsug de catre Dumnezeu in urma unui contract incheiat, L-am intrebat pe El ce doreste sa facem cu banii in plus pe care i-am primit. El mi-a raspuns "Scoate poporul Meu din datorii!"

Stabilindu-si lucrarea bazata pe Isaia 58/6, care se aplica la datorii, Shirley si Ray au slujit in toata lumea. Inca din 1996, aproape cincisprezece mii de familii in datorii din toate punctele de vedere, au devenit liberi de acestea. Dorinta lor de a povatui, de a educa, si de a elibera oamenii din robia financiara este motorul din spatele slujirii lor. Prin studiul extensiv al legilor spirituale care capteaza curgerea continua a promisiunilor lui Dumnezeu, Shirley si Ray traiesc ca si exemplu al legamantului binecuvantarii financiare mentionat in scripturi, bineinteles, liberi de datorii.

 

RAY NOFTSINGER, fondatorul Harbour Credit Counseling, absolvent de la Virginia Tech cu peste patruzeci de ani experienta de munca in domeniul financiar. Ray este fost presedinte al Asociatiei Nationale de Management al Datoriilor si a participat la emisiuni crestine la televizor si radio.

SHIRLEY NOFTSINGER, co-fondator, masterand al Universitatii de Stat Kent, a trait cincisprezece ani de succes ca si singur parinte. Prosperitatea din viata lui Shirley este rezultatul credintei ei in binecuvantarile legamantului cu Dumnezeu descrise in aceasta carte.

Cumpărate frecvent împreună: