null

Lotusul si Crucea / Isus vorbeste cu Buddha

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

12,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
91
Format:
11 x 18 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-1990-06-4

Descriere

Paseste intr-o barca de pe celebrul Rau al Regilor...
... si participa la o conversatie imaginara intre Isus Cristos si Gautama Buddha. Amandoi vorbesc despre „sinele” omului, desi unul dintre ei ii neaga existenta. Amandoi simt durerea umana, dar raspunsul lor la ea este radical diferit. Amandoi s-au referit la cele mai profunde nevoi ale noastre – pentru unul ele sunt un impediment, pe cand pentru celalalt sunt un indiciu important. Amandoi sunt adepti peste tot in lume – totusi solutiile sunt complet incompatibile.

Isus si Buddha sunt insa de acord ca Adevarul ramane in picioare in fata unei cercetari minutioase. Asculta un dialog important intre Duhul Adevarului si Inima Compatimitoare, caci el iti poate schimba viata.

RAVI ZACHARIAS este presedintele Organizatiei Ravi Zacharias Ministries, cu sediul in Atlanta. El s-a nascut in India si a imigrat in Canada in 1966. A studiat la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfield, Illinois, si la Universitatea Cambridge din Anglia. Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan.

Cumpărate frecvent împreună:

Lotusul si Crucea / Isus vorbeste cu Buddha, Ravi Zacharias
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi