$2.37
Distribuie

Mielul si Fuhrerul

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$2.37

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
93
Format:
11 x 18 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Cartea Crestina
ISBN:
978-973-1990-04-0

Descriere

ADOLF HITLER
Raul. Ura. Mandria. Distrugerea

ISUS CRISTOS
Pacea. Dragostea. Umilinta. Viata

V-ati gandit vreodata cam cum ar fi decurs un dialog intre Hitler – figura emblematica a raului, urii, mandriei si distrugerii, si Isus Cristos – intruparea pacii, iubirii, umilintei si vietii? Despre ce ar fi putut vorbi? In dialogul imaginar continut in aceasta carte, doi oameni, cu valori opuse discuta despre problemele funddamentale ce vizeaza viata si moartea, despre violenta in lumina valorii vietii umane si despre necontenita cautare a unitatii in diversitate. In discutie intervine si pastorul Dietriech Bonhoeffer, eroul luptei antifasciste pe care Hitler l-a executat prin spanzurare, si cei trei se lasa antrenati intr-o discutie dramatica despre importanta relatiilor, dragostei si iertarii.

Veti avea multe de invatat din dialogul acesta imaginar intre unul din tiranii cei mai brutali ai tuturor timpurilor si Dumnezeu care l-a creat.

”Cartile lui Ravi Zacharias ocupa un loc foarte important in casa noastra.”
Frank Peretti
 
RAVI ZACHARIAS este presedintele Organizatiei Ravi Zacharias Ministries, cu sediul in Atlanta. El s-a nascut in India si a imigrat in Canada in 1966. A studiat la Trinity Evangelical Divinity School din Deerfield, Illinois, si la Universitatea Cambridge din Anglia. Impreuna cu sotia sa, Margie, au trei copii: Sarah, Naomi si Nathan.

Cumpărate frecvent împreună: