null
15,00lei
Distribuie

Nascut dupa miezul noptii

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
123
Format:
14.7 x 20.7 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2010
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-35-0

Descriere

Singurele clarificari pe care le aduc scrierii acestor pagini sunt dragostea pentru Dumnezeirea Triuna si o preocupare indurerata pentru bunastarea spirituala a Bisericii pe care Domnul nostru a cumparat-o cu propriu-I sange.

Este usor sa invatam doctrina trezirii si a trairii biruitoare; dar este cu totul altceva sa ne luam crucea si sa inaintam cu greu pe dealul intunecat si amar al renuntarii la sine. Aici  multi sunt chemati, dar putini sunt alesi.

Da-te jos de pe tronul din inima ta si itroneaza-L pe Isus in ea. Aseaza-L pe El in centrul atentiei inimii tale si inceteaza sa mai vrei sa fii un erou. Fa in asa fel incat El sa fie totul in viata ta si incearca sa devii tot mai mic. Dedica-ti intreaga viata doar slavei Sale si schimba motivatiile tale de la sine la Dumnezeu. Lasa ca motivatia comportamentului tau zilnic sa fie Hristos si slava Sa, nu tu, nici familia ta, nici tara sau biserica ta. In toate lucrurile lasa-L pe El sa aiba intaietatea.

In rugaciunile noastre private si in serviciul public Ii cerem in mod constant lui Dumnezeu sa faca unele lucruri pe care fie le-a facut deja, fie nu le poate face din pricina necredintei noastre. Noi Il rugam sa vorbeasca atunci cand deja a vorbit si cand vorbeste in acel moment. Ii cerem sa vina atunci cand este deja prezent si cand asteapta sa Il recunoastem. Il imploram pe Duhul Sfant sa ne umple cand, in tot acest timp, noi Il impiedicam sa o faca prin indoiala noastra.

Cautati Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui. Cautati o relatie corecta cu Dumnezeu prin Isus Hristos si apoi insistati sa mentineti o relatie potrivita cu semenii voastri. Hotarati-va in mod reverentios sa va indreptati faptele. Mariti-L pe Dumnezeu, omorati firea, simplificati-va viata. Luati-va crucea si invatati de la Isus Hristos sa muriti fata de aceasta lume pentru ca El sa va ridice la vremea potrivita.

Cumpărate frecvent împreună:

Nascut dupa miezul noptii, A.W. Tozer
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi