null
28,00lei
Distribuie

Neobisnuit: razboiul spiritual

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

28,00lei
Or

Informații

,Disponibilitate: ,Împachetare Cadou:

Informații

Disponibilitate:
Neobisnuit: razboiul spiritual, scoala duminicala, resurse, Jim Burns, studiu biblic pentru grupele de tineret
Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
190
Format:
29 x 20.2 xm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2019
Editura:
Noua Speranta
ISBN:
978-973-7986-94-8

Descriere

Studiu biblic pentru grupele de tineri

Toti slujitorii lui Dumnezeu care doresc sa aduca Imparatia lui Dumnezeu in mijlocul oamenilor stiu ca se afla intr-un razboi total, cu o miza uriasa: sufletele oamenilor. Tinerii sw afla si ei in razboi spiritua si diavolul va folosi toate armele pentru a-i indeparta de Creatorul si Mantuitorul lor. Dar Biblia are promisiuni extraordinare. Dumenzeu ne-a eliberat de sub puterea intunericului. 

Acest volum este un instrument pentru pregatirea si incurajarea tinerilor. Tinerii vor invata despre identitatea noua in Cristos, despre razboiul spiritual, profilul si armele dusmanului, precum si despre armura care ii va ajuta sa invinga.

 

JIM BURNS, PhD este presedintele organizatiei HomeWord, director la HomeWord Center for Youth and Family de la Azusa Pacific University si redactorul emisiunilor radio de la HomeWord. Jim vorbeste annual in fata a mii de oameni din intreaga lume. A castigat de trei ori Gold Medallion Award pentru cartile sale si a scris carti pentru parinti, tineri, copii, lucratori de tineret si pastori. Resursele lui Jim, traduse in peste 20 de limbi, circula in tiraje totale de peste 1.5 milioane de exemplare.
Dintre lucrarile sale, in limba romana s-au publicat: Ca lutul in mainile olarului, Crestinul authentic, Supravietuind adolescentei, Dragostea adevarata si Parintele increzator.
Jim si sotia lui, Cathy, locuiesc impreuna cu fiicele lor, Christy, Rebecca si Heidi in California.

Alți Clienți au mai vizualizat şi