Niciun Loc Unde Sa Plangi

Doris VanStone & Erwin W. Lutzer

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: N19
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
$3.12
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: N19
Adevarata continuare a bestsellerului Dorie - fata pe care nu o iubea nimeni
 
Dorie se considera pe sine urata, neiubita si murdara ca urmare a abuzului sexual din copilarie. Apoi, ea si-a predat viata lui Dumnezeu – si El a facut ceva frumos cu ea.

Nici un loc unde sa plangi este povestea luptei si a victoriei ei. Cu aceeasi sensibilitate cu care a scris Dorie – fata pe care nu o iubea nimeni, Doris VanStone ne conduce dincolo de generalitati si statistici pentru a ne comunica evenimentele tragice ale copilariei ei. Dorie stie ce inseamna sa fii neglijat din punct de vedere emotional si fizic si sa cauti cu disperare, dar sa nu gasesti, nici un loc unde sa plangi. Ea stie, de asemenea, despre binecuvantarea care s-a facut simtita in viata ei la varsta de 13 ani – un student crestin a vizitat-o la orfelinat si i-a facut cunostinta cu un Dumnezeu care-i iubeste chiar si pe cei neiubiti.

Fiindca fusese evitata de parintii ei „precum un caine nedorit” si abuzata fara mila in diferite case adoptive, Dorie s-a tinut de dragostea neconditionata a lui Dumnezeu de care nu s-a indoit.
Asa cum Dumnezeu i-a dat o inima sensibila ca sa-i ierte pe cei care au abuzat-o, El a binecuvantat-o, de asemenea, pe Dorie cu puterea de a dezvalui propriul sau trecut in acest volum. Din sinceritatea ei, iti vei da seama de trauma abuzului si vei cunoaste, de asemenea, pasii spre insanatosire pentru cei care sunt destul de afectati de aceasta stare.

DORIS VANSTONE este licentiata a Institutului Biblic Sf. Pavel. Ea lucreaza cu Precept Ministries din Chattanooga, Tennesse, si calatoreste in intrega lume intr-o misiune avand ca scop marturisirea, invatatura biblica si consilierea.

ERWIN W. LUTZER (cu licenta in stiinte umaniste la Colegiul Biblic din Winnipeg, masteratul de teologie la Seminarul Teologic din Dallas si doctoratul in drept la Facultatea de Drept, Simon Greenleaf) este pastor principal al Moody Memorial Church din Chicago. A scris si alte carti: Failure: The Back Door to Success (Esecul: usa din dos a succesului), How in This World Can I Be Holy? (Cum pot fi sfant in aceasta lume?) si Exploding the Myths That Could Destroy America (Explodarea miturilor care ar putea sa distruga America). Sotia lui, Rebecca, a ajutat la scrierea cartii Dorie.

Numar pagini:
111
Format:
13,9 x 20,8 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2009
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-973-8998-65-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Niciun Loc Unde Sa Plangi

$3.12

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: