30,00lei
Distribuie

O atitudine ca a Mariei

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

30,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
294
Format:
14.1 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
SBRO
ISBN:
978-973-8983-34-2

Descriere

PERMITE-I LUI DUMNEZEU SA TE SCHIMBE DINSPRE INTERIOR SPRE EXTERIOR

Doamne, indiferent cat ar costa, fa-ma asemenea Tie!

Tanjesti sa-I slujesti lui Dumnezeu cu putere si har, sa-L reflectezi pe Cristos in fiecare cuvant si actiune, dar te trezesti luptandu-te mereu sa dai viata acelei viziuni in umblarea ta de fiecare zi

In adancul nostru, fiecare dintre noi este o “sora deformata”, in care firea si duhul se lupta continuu pentru control. Suferim de schizofrenie spirituala, de scindare intre intentiile fetei bune de a-L pune pe Isus pe primul loc si realitatile fetei rele care ne asalteaza gandirea si Il indeparteaza din scena

In aceasta carte, Joanna Weaver iti indreapta privirile dincolo de esecuri la Dumnezeul care sta gata, dornic si capabil sa faca din tine o femeie cu totul noua. Ea te echipeaza cu principii biblice si cu instrumente practice pentru parteneriatul cu Cristos, sfatuindu-ne sa-L inviti in cele mai ascunse colturi ale sufletului tau si sa-I dai mana libera sa te mantuiasca si sa te innoiasca.

Folosindu-te de povestirile Mariilor din Biblie (Maria, mama lui Isus; Maria, sora Martei; si Maria Magdalena) si de povestirile altora ale caror experiente cu Dumnezeu le-au schimbat vietile, Joanna Weaver iti arata cum poti gasi ceea ce-ti doresti: speranta, vindecare, plinatate si bucurie. “O atitudine ca a Mariei” te va pune pe calea transformarii personale de durata: schimbare sufleteasca profunda care rezulta intr-o transformare completa – dinspre interior spre exterior.

Cartea include un studiu biblic de 14 saptamani (adaptabil pentru 12 saptamani) potrivit atat pentru meditare personala, cat si pentru discutii in grup.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi