null
$1.26
Distribuie

O viata dupa voia lui Dumnezeu

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

$1.26
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura,

Specificaţii

Numar pagini:
128
Format:
13.5 x 20.6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
1997
Editura:
LOGOS

Descriere

Noul Testament precizeaza foarte clar obligativitatea credinciosilor de a se invata si indemna unii pe altii (cf Col 3/16). In cartea sa: O viata dupa voia lui Dumnezeu, Arthur Wallis ne prezinta un curs de ucenicie conceput pentru uzul membrilor unei biserici locale. Deoarece conceptele sunt prezentate intr-un limbaj simplu, materialul din carte nu necesita clarificare sau instruire speciala pentru a putea fi utilizat. Este suficienta predarea vietii lui Isus Hristos si o vechime in credinta mai mare decat a ucenicului de care te ocupi.

Prin aprofundarea invataturii Bibliei, acest curs format din douazeci de sesiuni releva importanta urmatoarelor lucruri:
- apartenenta activa la un grup local de credinciosi
- botezul prin imersiune
- manifestarea dragosteai si a iertarii
- cinstirea celor aflati in functii de conducere si ascultarea de ei
- increderea in Dumnezeu in probleme financiare si materiale
- petrecerea regulata a unui timp util de studiu biblic personal

O viata dupa voia lui Dumnezeu ofera temelia unei relatii rodnice intre tine si ucenicul tau, invitandu-va sa studiati impreuna Biblia, sa practicati rugaciunea de tip conversational si sa sporiti in devotamentul vostru fata de Hristos.


Arthur Wallis s-a nascut in 1923 si a crescut intr-un camin crestin; tatal sau a fost unul din liderii proeminenti ai Crestinilor dupa Evanghelie Plymouth din Anglia. El s-a rugat si a postit, de tanar, pentru trezire spirituala. Este autorul a doua carti despre trezirea spirituala si a publicat in 1968 lucrarea “Postul placut lui Dumnezeu”. In anii ’70 a devenit unul dintre conducatorii miscarii “Biserica din case” (House Church Movement) din Anglia si a plecat la Domnul in 1988.

Alți Clienți au mai vizualizat şi