null
21,00lei
Distribuie

Orfanii lui Dumnezeu

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

21,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
188
Format:
13.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2015
Editura:
Casa Cartii
ISBN:
978-606-732-019-0

Descriere

Diavolul lupta impotriva Duhului Sfant; sunt dusmani de moarte. Dupa cum a incercat sa-L omoare pe Pruncul Isus, tot asa incearca, de secole, sa sugrume invatatura biblica despre plinatatea Duhului Sfant ca realitate in viata celui credincios. El sugereaza, in acelasi timp, o invatatura slaba si saracacioasa despre o anume umplere fara dovezi si lipsa de roade evidente ale plinatatii Duhului, o proteza spirituala lipsita de vlaga, de putere si de viata.

 

Mai devreme sau mai tarziu, orfanul spiritual va deveni un crestin firesc. Neavand putere de al birui pe diavolul si hartuirile lui, crestinul lipsit de plinatatea Duhului va ajunge, dupa o vreme, vlaguit de putere si de putina spiritualitate pe care o avea, va fi cuprins de deznadejde, descurajare si e posibilsa ajunga chiar la depresie.

 

Slujitorul plin de Duhul Sfant este ca o torta vie care, pretutindeni pe unde slujeste, incendiaza prin focul divin sufletele oamenilor; in urma slujirii lui, focul Duhului ramane arzand in inimi si in biserici, iar Cristos este proslavit ca Mantuitor si Domn.

 

Drama spirituala a orfanilor lui Dumnezeu - crestinii lipsiti de plinatatea Duhului Sfant - este cat se poate de reala; ea trebuie si poate sa se sfarseasca. Aceasta generatie de crestini trebuie sa se intoarca la Dumnezeu - Duhul Sfant! Doamne, ajuta!

Alți Clienți au mai vizualizat şi