15,00lei
Distribuie

Plictisit de Dumnezeu

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

15,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
122
Format:
14.4 x 19.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2004
Editura:
Noua Speranta
ISBN:
978-973-7986-69-6

Descriere

Plictisit de Dumnezeu: Apatia spirituala este o boala

Cum pot parintii si invatatorii sa invinga apatia adolescentilor?

Tinerii de astazi au mai multe sanse si posibilitati decat cei din generatiile anterioare: invataturi biblice la scolile duminicale, tabere, conferinte, evenimente speciale, excursii, cantece, materiale, oameni dedicati care se ocupa de ei. Este suficient ca toti sa devina slujitori pasionati ai lui Dumnezeu? Realitatea ne arata ca nu!

In general, ei pot urma doua cai: cea pasionata si cea caldicica. Unii adolescenti devin tineri si apoi adulti, parinti, bunici plini de entuziasm, de viata, slujitori ai lui Dumnezeu si cu un impact etern asupra celor din jurul lor. Devin contagiosi. Cum au inceput viata spirituala in adolescenta, asa o continua, in cele mai multe cazuri.

Adolescentii caldicei, care nu se omoara cu relatia lor cu Dumnezeu, ci se multumesc cu minimum necesar ca sa nu-i supere pe parinti si pe cei de la biserica responsabili de ei, ajung tineri si mai putin caldicei, adulti reci si batrani inghetati. Vieti risipite. Impact etern zero. Numarul restrans sau inexistent de oameni influentati si ajutati. Ce trist! Dar au terminat viata asa cum au inceput-o.

Ce putem face? Sa-i lasam sa mearga pe calea lor sau sa incercam sa-i oprim aratandu-le ca exista un mod mult mai satisfacator si eficient de a trai?

Pentru orice parinte si lucrator cu adolescentii si cu tinerii nu exista decat optiunea a doua.

Apatia spirituala este o boala care ucide biserica mai eficient decat o fac sagetile aprinse ale lui Satan. De fapt, apatia este poate sageata lui cea mai eficienta si des utilizata. Sa nu cumva sa se trezeasca la viata!

Sean Dunn in lucrarea sa indelungata cu acest segment al bisericii a acumulat o experienta nepretuita si a luptat pe toate fronturile impotriva apatiei, incercand sa creasca tineri plini de pasiune si de viata din belsug. Reteta lui este simpla si biblica: indreapta-i neobosit pe tineri spre o relatie autentica si continua cu Dumnezeu. Numai Duhul Sfant ii poate schimba, daca se pun la dispozitia Lui si-L lasa sa-i transforme cum stie El mai bine.

Exista speranta! Cel mai bun ajutor este sa fim pentru adolescentii si tinerii nostri o sursa de inspiratie, sa fim modele a ceea ce poate face Duhul Sfant dintr-un om care se lasa condus si transformat de puterea lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu ii confrunta pe tineri in privinta apatiei lor fara a-i ajuta sa se schimbe, iar noi putem fi mainile si picioarele lui Dumnezeu in procesul transformarii lor. Vom vedea cum, prin ajutorul lui Dumnezeu, tinerii vor renunta la plictiseala lor si vor deveni crestini inflacarati de dorinta de a avea o relatie apropiata cu Tatal lor si isi vor forma o conceptie pozitiva despre viata.

Sean Dunn este fondatorul si presedintele organizatiei Champion Ministries. El a colaborat cu peste 40 de denominatii pentru a lucra cu peste 200.000 de tineri si adulti. Este autorul mai multor carti, printre care si Velocity: Moving to a Solid Faith (Revell).

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi