28,00lei
Distribuie

Punti de dialog intre traditia ortodoxa si traditia evanghelica

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

28,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
279
Format:
14.4 x 20.5 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-606-8314-28-0

Descriere

In ultimele decenii, evanghelistii si orotodocsii s-au intalnit unii cu altii mai des ca nicioadata pana acum. Totusi relatiile dintre ei au fost adesea dificile si marcate de neintelegeri.

Cum pot doua traditii care par atat de diferite sa inceapa sa se inteleaga una pe alta si sa gaseasca un teritoriu comun? E posibil ca crestinii ortodocsi si evanghelici sa treaca de la competitie la cooperare si respect reciproc? Care sunt problemele teologice fundamentale dintre ei?

Cartea Punti de dialog intre Traditia ortodoxa si Traditia evanghelica prezinta reflectiile edificatoare ale unei serii de seminarii tinute la Institutul Ecumenic din Bossey, Elvetia. Aducand impreuna teologi si lideri ai Bisericii dintr-o sfera larga de Biserici evanghelice si ortodoxe, intalnirile lor au scos la iveala nu doar diferentele oneste, dar si unele afinitati remarcabile.

Temele analizate in aceasta carte includ natura mantuirii, rolul si locul Scripturii, natura si scopul Bisericii, precum si ce inseamna sa fii om. In acest volum, participantii recunosc impactul personal profund pe care l-a avut discutiile de la Bossey si acesta va constitui un stimulent pentru viitoarele discutii teologice intre doua traditii de o mare importanta teologica si demografica.

Dr. Tim Grass este profesor asociat la Colegiul Spurgeon din Londra. Paul si Jenny Rolph sunt crestini laici care sutn implicati de multa vreme in ecumenism si in dialoguri ecumenice. Parintele profesor Ioan Sauca este directorul Institutului Ecumenic din Bossey, Elvetia.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi