null
25,00lei
Distribuie

Reconcilierea - un cadru religios

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

25,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
135
Format:
15 x 22.1 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-606-8247-30-4

Descriere

Un cadru religios pentru pacificare si solutionarea conflictelor

Procesul de reconciliere bazata pe credinta reprezinta o abordare inovatoare in domeniul diplomatiei si pacificarii si a fost dezvoltat de catre Brian Cox in ultimii douazeci de ani. Prin acest process el ne pune la dispozitie un context unic pentru discutiile de natura politica, in care imbina cunostinte teologice si pastorale, metode de rezolvare a conflictelor si o vasta experienta international. La baza acestei abordari stau opt valori fundamentale si un process care se concentreaza in mod intentionat asupra crearii unui spirit reconciliator intre partile aflate in disputa ca preludiu pentru rezolvarea constructiva a problemelor de catre cele doua parti.

Din punct de vedere metodologic, aceasta abordare nu reprezinta o forma de dialog intre credinte sau un model de rezolvare traditionala a conflictelor. Ea mandateaza un proces absolut unic care-I determina pe participanti sa-si cerceteze adancurile fiintei si sa traiasca la cel mai profund nivel simtirile inimii “celuilalt” intr-un context bazat pe credinta. Vorbim despre tipul de reconciliere avraamica.

Castigator in 2006 al premiului pentru pace  Mahatma Gandhi din India, Canon Brian Cocs este rector al bisericii Christ The King Episcopal Church din Santa Barbara, California, vicepresedinte al Centrului International pentru Religie si Diplomatie din Washington DC si director al Proiectului PACIS in diplomatie bazata pe credinta al Institutului Straus pentru Rezolvarea Disputelor parte a Scolii de Drept din cadrul Universitatii Pepperdine.

Cumpărate frecvent împreună:

Reconcilierea - un cadru religios, Brian Cox
cu Taxe
fără Taxe

Alți Clienți au mai vizualizat şi