Revista Lydia nr.62

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS2868
├Ämpachetare Cadou: Op╚Ťiuni disponibile
ÔéČ2,52
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS2868

Sunt foarte multe reviste pentru femei in Romania, care ne spun si ne invata cum sa fim in pas cu ultimele tendinte in moda, cum sa reusim pe plan personal si profesional, cum sa ne petrecem timpul liber si multe alte lucruri interesante.
Dar daca ai nevoie de o prietena personala, autentica si sincera, care sa te insoteasca si sa te incurajeze in zbaterile de zi cu zi, Lydia - este revista in care vei gasi marturii pline de speranta, articole incurajatoare si sprijin pentru a depasi greutatile si a-ti infrunta temerile.
Lydia nu te va dezamagi.

Din Cuprinsul acestui numar:

Lydia – Interviu cu Lika Roman: Mai stralucitor decat coroana de Miss

... Eu am crescut cu increderea ca destinul meu este in mainile lui Dumnezeu si m-am rugat ca El sa aiba grija de viata mea. 
Dumnezeu m-a trimis pe un camp de misiune si El m-a imputernicit sa raspandesc lumina Lui chiar in acea lume a reflectoarelor.

Faceri si prefaceri in familie,  Ileana Radu, psihoterapeut de familie si medic primar specializat in pediatrie si medicina familiei

Daca familia are scazaminte, daca istoria Bisericii are sincope, ultimativ imparatia lui Dumnezeu este o oglinda si o sursa eterna de inspiratie. Tatal din ceruri, la care ne rugam in Tatal Nostru, este tatal orfanilor si aparatorul vaduvelor, dar este prototipul tatalui. Daca nu ai o familie, biserica poate sa-ti ofere caldura, sustinerea, modelul de care ai nevoie. 

Un fel de negustor ambulant  Iulia Tuns, colaboratoare a revistei Lydia, iubitoare de oameni afla╚Ťi în situa╚Ťii critice ╚Öi designer floral

Multumirea e-un soi de sentiment ce naste-un obicei, care sadeste o fapta si devine un caracter.

Si mamicile cresc?  Dr. Camelia Capusan, medic primar neurologie, cofondator al Clinicii LaVitaMed din Cluj Napoca

Cand umbli cu Domnul, insuficienta ta este acoperita de abundenta Lui. 

Gatitul intre obligatie si pasiune,  Angela Tiprigan, autoare, vorbitoare si consielier spiritual

Cu putina organizare si planificare, putem avansa de la gatitul din obligatie, la arta de a gati cu pasiune. Dragostea va fi cel mai bun ingredient, cel mai bun dascal si cea mai puternica resursa.

Feminitate  Dr. Paula Dejeu, medic primar - medicina de laborator

Dumnezeu abordeaza deschis toate aspectele care ne intereseaza pe noi, ca femei, si nu conteneste sa ni le prezinte in detaliu din perspectiva Lui de Creator desavarsit. 
Proverbele 31:10-31 dezvaluie atat de multe informatii cu privire la „femeia cinstita“, adica  „femeia puternica“, facand referire la capacitatea feminina fizica si psihica de a implini sarcini multilaterale. Aceasta este perspectiva pe care trebuie sa ne-o insusim.

Asteptarea, Max Lucado

Una dintre abilitatile incredibile ale lui Isus a fost sa-Si urmareasca tinta. Niciodata in viata nu S-a abatut de la ea. N-a avut bani, nici computere, nici avion personal, nici asistenti sau personal administrativ, insa Isus a facut ceea ce majoritatea nu reusim. Si-a orientat viata in directia buna.

Procesul devenirii continue,  Stefania Botez

Va fi nevoie sa-ti accepti atat limitarile, cat si faptul ca multe dintre strategiile si indreptatirile pe care ai construit si te-ai bizuit pana acum sunt fragile, implinind doar functii sporadic-sustinatoare si ca ai nevoie de o temelie autentica pentru a putea „sta in picioare“. 

Rubrici permanente
Lydia din suflet, Florica Chereches
Sa gatim cu Lydia
Sclipiri de credinta: O familie celui parasit, Lidia si Mircea Toca
Fata in fata cu ... Salome
Biografii celebre: Helen Keller
Lydia creativ: Simona Chereches-Tosa
Despre firescul vietii: Elizabeth Mittelstaedt
Detalii abonament Lydia

Numar pagini:
44
Format:
21 x 28 cm

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Revista Lydia nr.62

ÔéČ2,52

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

P─ârerea ta conteaz─â!

Adaug─â o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: