$4.73
Distribuie

Seria Eroii Luminii - vol. 2

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$4.73

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Descriere

Eroii Luminii este o serie de desene animate despre viata unor eroi ai credintei pe care copiii se pot baza.

Volumul doi cuprinde povestea lui Gladys Alyward care salveaza o mulțime de copii, Perpetua care cu credinciosie si-a sfarsit alergarea credintei, pe Amy Carmichel aducand alinare in India si William Booth care nu s-a temut sa tina piept multimilor furioase.

 

Povestea lui Gladys Aylward - Gladys Aylward porneste in cea mai lunga calatorie a vietii ei, un drum de 100 de mile, de-a lungul muntilor spre un loc in care sa gaseasca refugiu. Aceasta femeie condusa de o credinta mare este preocupata de siguranta si refugiul celor 100 de copii abandonati, aflati acum in grija ei.

 

Povestea Perpetuei - In anul 202, imparatul roman a dat un decret impotriva crestinilor. Cu toate acestea, oamenii continuau sa urmeze credinta crestina, riscandu-si viata. printre noii credinciosi se numara si Perpetua, o tanara mama. Cand este arestata, ea ofera un exemplu de credinciosie si perseverenta. Se spune ca in Cartagina, multi l-au cunoscut pe Cristos datorita marturiei tinerei Perpetua.

 

Povestea lui Amy Carmichael - Cand Amy isi incepe lucrarea misionara in India, este socata sa afle despre tinerele fete care sunt tinute captive in temple pentru a le sluji zeilor. Printre ele se numara si Preena, o tanara care tanjeste dupa libertate. Intr-o incercare de a evada, intalneste o femeie deosebita, care se increde intr-un Dumnezeu deosebit: Amy Carmichael.

 

Povestea lui William Booth - Proprietarii de pub-uri de la periferia Londrei si batausii lor sunt gata sa ii infrunte pe William Booth si ucenicii lui. Ei sunt hotarati sa ii alunge pe acesti credinciosi din oras odata pentru totdeauna. Dar William si "Armata Salvarii" nu sunt atat de usor de inlaturat. Inarmati cu Biblii, instrumente muzicale si o credinta puternica in Dumnezeu, ei marsaluiesc in fata celor mai periculosi oponenti.

 

Titlu: Seria Eroii Luminii
Genul filmului: desene animate
Titlu original: The Torchlighters
Durata: 4 x 30:00:00
Producator: Christian History Institute & The Voice of the Martyrs (2008)
Cumpărate frecvent împreună: