$4.73
Distribuie

Seria Eroii Luminii - vol. 3

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Cumpără

Opțiuni

$4.73

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Descriere

Povestea lui Richard Wurmbrand - Intr-o Romanie aflata in mijlocul razboiului, nu exista decat o singura modalitate prin care bisericile sa obtina protectia guvernului: sa ofere ajutor si sustinere comunistilor aflati la putere. In schimb, pastorul Richard Wurmbrand alege sa ramana credincios lui Hristos, punand astfel viata lui si a familiei sale in mare pericol.

 

Povestea lui Corrie Ten Boom - Corrie ten Boom si familia ei erau ceasornicari. Insa, pe masura ce Al Doilea Razboi Mondial preia controlul orasului lor, in casa familiei Boom poposeste un copilas evreu inocent, care avea nevoie disperata de protectie de cruzimea invadatorilor nazisti. Vor reusi ei sa il protejeze pe acest copil si multi altii? Care va fi costul slujirii lui Dumnezeu in mijlocul unor oameni cruzi si rai?

 

Povestea lui Augustin - Tanarul Augustin considera credinta mamei lui o nebunie. Cu intelectul lui superior, care il poate conduce, se furiseaza din casa si incepe o noua aventura pe strazile Romei. Cand imperiul hotaraste sa puna stapanire pe una dintre bisericile crestine din Milano, Augustin se pregateste sa tina discursul vietii lui, discurs care ar putea incetini progresul bisericii si progresul influentei crestinismului.

 

Povestea lui Samuel Morris - Tanarul print Kaboo este tinut ostatic pentru recompensa de catre un trib inamic infricosator. Razboinicii il leaga pe tanarul print si se pregatesc sa termine cu el, cand dintr-o data, o lumina orbitoare apare si funiile cad la pamant. Kaboo aude o voce care ii spune sa fuga. Sub privirile ingrizite ale razboinicilor, Kaboo scapa in jungla africana unde intalneste o caravana de misionari.

 

Titlu: Seria Eroii Luminii
Genul filmului: desene animate
Titlu original: The Torchlighters
Durata: 4 x 30:00:00
Producator: Christian History Institute & The Voice of the Martyrs (2008)

 
Cumpărate frecvent împreună: