30,00lei
Distribuie

Taina lui Hristos in Apocalipsa

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

30,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
617
Format:
14.9 x 21.9 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
ISBN:
978-1-936208-46-3

Descriere

Un comentariu asupra cartii Apocalipsa 

Apocalipsa este singura carte din Biblie in care Isus este numit ca fiind autorul. In Evanghelii, Isus a vorbit adeseori in pilde si folosind un limbaj spiritual, si El continua sa faca la fel in Apocalipsa Lui. Cand uncenicii L-au intrebat de ce vorbeste in pilde, El a raspuns: “Pentru ca voua v-a fost dat sa cunoasteti tainele Imparatiei cerurilor, iar lor nu le-a fost dat.”

Cartea Taina lui Hristos interpreteaza Apocalipsa lui Isus Hristos folosind versete din Scriptura drept cheie pentru intelegerea viziunilor. Nicio alta cartea din Biblie nu contine mai multe citate si aluzii din alte carti ale Bibliei ca Apocalipsa, iar viziunile devin mai usor de inteles cand luam aminte cum aceleasi figuri de stil si limbaj symbolic au fost folosite si explicate de primii scriitori ai Cuvantului. Cartea Apocalipsa promite o binecuvantare celor ce o citesc – si totusi ramane cea mai neglijata carte din Biblie. In acest utlim mesaj al lui Hristos pentru Biserica Lui se gasesc mari binecuvantari spiritual, si cea mai mare binecuvantare este vestea minunata a lui Hristos si a imparatiei Lui spiritual atat de viu descoperite in Apocalipsa.

Marturia lui Isus Hristos (Apocalipsa 1/2) ii inspira pe crestini sa biruiasca ispitele si inselaciunile lui Satan din aceasta lume si ne invredniceste sa stam in fata tronului Sau si sa auzim cuvintele: “Bine, rob bun si credincios, ... intra in bucuria stapanului tau.”

Alți Clienți au mai vizualizat şi