28,00lei
Distribuie

Tanjirea dupa afectiune

(Nici o recenzie) Scrie o Recenzie
Adaugă în coş

Opțiuni

28,00lei
Or

Informații

,Împachetare Cadou:

Informații

Împachetare Cadou:
Opțiuni disponibile

Specificaţii

Numar pagini, Format, Tip coperta, Limba, Anul aparitiei, Editura, ISBN,

Specificaţii

Numar pagini:
287
Format:
14.5 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
Imago Dei
ISBN:
978-606-92346-9-3

Descriere

Locuim in aceeasi casa, ne crestem aceiasi copii, cheltuim aceiasi bani, dar pur si simplu nu exista o legatura profunda intre noi. Nici macar nu ne cunoastem unul pe altul. Ma simt atat de singura.

Va suna familiar? Pentru multi oameni, casnicia nu este relatia intima si implinitoare pe care si-au imaginat-o. Randy Carlson, terapeut si gazda a unei emisiuni radio, compara o casnicie buna cu masa imbelsugata a unui mare banchet. Dar cand nu reusiti sa va conectati in calitate de cuplu, masa este goala – voi tanjiti dupa afectiune.

Daca tanjesti dupa o relatie mai implinitoare cu partenerul tau, exista speranta. Casnicia ta isi poate reinnoi tandretea, apropierea intima si pasiunea intensa.

In Tanjirea dupa afectiune vei gasi ajutor practic si incurajare pentru a-ti intari legatura cu partenerul in toate aspectele relatiei voastre. Daca vei urma aceste sfaturi, vei descoperi ca masa va fi plina de o multime de binecuvantari pe care Dumnezeu le-a pregatit doar pentru tine.

„O componenta esentiala a unei casnicii reusite este capacitatea celor doi de a primi si a oferi afectiune. Dr. Randy Carlson le arata cuplurilor de ce este importanta afectiunea si cum pot invinge numeroasele obstacole intalnite in efortul lor de a deveni una in casnicie.”
Dr. Kevin Leman, autorul cartii Partituri pentru dormitor

DR. RANDY CARLSON, terapeut de familie si consilier profesionist, este directorul executiv al organizatiei Family Life Communications, o retea radio nationala dedicata imbunatatirii casniciilor si a relatiilor de familie. El gazduieste emisiunea Parent Talk OnCall... cu dr. Randy Carlson, care este transmisa zilnic la peste 100 de statii radio. A scris Father Memories, The Cain and Abel Syndrome si bestsellerul Unlocking the Secrets of Your Childhood Memories (impreuna cu dr. Kevin Leman). Dr. Carlson locuieste in Tucson, Arizona, impreuna cu sotia lui, Donna si sunt parintii a trei copii adulti.

Cumpărate frecvent împreună:

Alți Clienți au mai vizualizat şi