Torta Marturiei

John W. Kennedy

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: T337
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
€5,25
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: T337

Aici sunt 2000 de ani de istorie a acelor crestini - si biserici- care au stat in afara traditiei Protestant -Catolice. Aceasta carte nu este scrisa pentru a primi noi informatii istorice, ci pentru ca noi sa invatam din experienta acelora care au mers inaintea noastra - lectii care ne vor afecta in mod vital trairea noastra zilnica si progresul nostru spiritual.

Aceasta carte a fost publicata prima data in India in anul 1964 si este foarte putin cunoscuta lumii occidentale. Incepand cu primul secol, John Kennedy traverseaza istoria grupurilor crestine care au ramas in afara religiei formale de-a lungul veacurilor. O istorie a suferintei Trupului lui Hristos pentru recunoasterea centralitatii lui Hristos in mijlocul madularelor Lui. E miscatoare, plina de pasiune si cateodata sfasietoare de inimi.

John W. Kennedy este din Marea Britanie, dar a trait in India din anul 1952 slujind printre grupurile crestine indigene si apostolice pana la moartea lui.

Este prerogativa cititorului sa judece daca sunt sau nu justificate concluziile trase in urmatoarele pagini. Unii s-ar putea sa dezaprobe deductiile scriitorului, si sa dezaprobe cu fermitate, dar cartea aceasta isi va fi atins scopul daca stimuleaza o gandire onesta asupra unui subiect atat de important si daca incurajeaza dorinta de a-L cunoaste pe Dumnezeu si de a asculta ceea ce are Dumnezeu de spus prin paginile istoriei.

Numar pagini:
292
Format:
14.4 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2016
Editura:
Perla Suferintei
ISBN:
978-606-8000-88-6

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Torta Marturiei

€5,25

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: