Tragedia Veacurilor - Color-Ellen G.White

Ellen G. White

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS000639
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
35,00lei
Indisponibil
SKU: SS000639
EDITIE CU IMAGINI COLOR
 
Ellen G. White este scriitoarea cu cele mai multe titluri traduse din istoria literaturii universale. In literatura americana, ea ii intrece pe toti scriitorii, fie ei barbati sau femei. A scris 40 de carti si peste 5.000 de articole, iar compilatii din manuscrisele sale au dus la publicarea totala a peste 100 de titluri in limba engleza.

Cartile semnate de Ellen G. White au avut un impact revolutionar pentru milioane de oameni din lumea intreaga in secolul al XX-lea. Un titlu clasic in crestinism, Calea catre Hristos (Steps to Christ), a fost tradus in peste 140 de limbi, iar cartea de fata, Tragedia veacurilor (The Great Controversy), a fost tradusa in peste 77 de limbi si tiparita in zeci de milioane de exemplare.

Volumul acesta abordeaza luptele din trecut pentru a scoate in evidenta faptele si principiile care vor influenta decisiv mersul lumii si evenimentele viitoare. In paginile sale sunt dezvaluite scenele marii lupte dintre adevar si minciuna, inselaciunile lui Satana si mijloacele prin care i se poate rezista cu succes. Cititorii vor gasi o solutie satisfacatoare pentru marea problema a raului si a suferintei si vor descoperi deopotriva dreptatea si iubirea lui Dumnezeu.

Rugaciunea sincera a scriitoarei este ca, prin influenta acestei carti, oamenii sa fie eliberati de puterea intunericului si sa aiba „parte de mostenirea sfintilor in lumina”, pentru gloria Aceluia care ne-a iubit si S-a dat pe Sine pentru noi.

Numar pagini:
479
Format:
17.4 x 24.5 cm
Tip coperta:
Cartonata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
EVS
ISBN:
978-973-101-478-4

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Tragedia Veacurilor - Color-Ellen G.White

35,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: