Valoarea Timpului Si Importanta Rascumpararii Acestuia - Jonathan Edwards

Jonathan Edwards

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1547
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
3,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1547

Un mesaj din Efeseni 5:16 „Rascumparati vremea, caci zilele sunt rele.”

 

Cand Dumnezeu v-a creat si v-a dat suflete intelepte, El le-a facut sa traiasca vesnic. El v-a dat timp aici pentru a va pregati pentru eternitate, iar vesnicia voastra viitoare depinde de valorificarea timpului.  

Aceasta doctrina osandeste pe cei ce isi petrec timpul numai in preocupari lumesti, neglijandu-si sufletele lor. Asemenea oameni isi pierd timpul, chiar daca sunt asa de harnici in treburile lor de pe pamant; si chiar daca poate ca sunt atenti sa nu lase timpul sa treaca fara sa le aduca vreun profit pamantesc intr-un fel sau altul. Cei care isi valorifica timpul doar pentru beneficiile din viata aceasta, il pierd; fiindca timpul nu a fost dat pentru perioada cat tine el, ci pentru vesnicia care il succede. Asadar, cei care isi petrec timpul framantandu-se si muncind doar pentru lumea aceasta, gandindu-se la ce vor manca sau la ce vor bea sau cu ce se vor imbraca; facandu-si planuri cum sa adune comori pe pamant, cum sa se imbogateasca, cum sa ajunga mari in lumea aceasta sau cum sa traiasca in circumstante placute si confortabile aici pe pamant, care isi preocupa mintile si isi folosesc puterea doar cu aceste lucruri si a caror flux de afectiuni sunt indreptate inspre astfel de lucruri - acestia isi pierd timpul pretios. 

Daca am trait cincizeci, saizeci sau saptezeci de ani si nu am valorificat timpul acesta, acum nu mai putem face nimic; a plecat de la noi pentru vesnicie. Tot ceea ce putem face este sa valorificam putinul care ne mai ramane. Cu adevarat, daca un om nu si-a valorificat decat cateva clipe din toata viata sa, tot restul timpului care a trecut este pierdut si doar acele putine clipe care ii mai raman pot sa fie ale lui; iar daca tot timpul trecut este pierdut, acesta este irecuperabil. Eternitatea depinde de valorificarea timpului. Dar odata ce timpul vietii se scurge, cand vine moartea, nu mai avem de-a face cu timpul; nu exista nicio posibilitate de a-l recupera si niciun alt spatiu in care sa ne pregatim pentru eternitate. Daca un om si-ar pierde tot ceea ce are aici pe pamant si ar ajunge un om ruinat, este posibil ca el sa recastige totul inapoi. Poate la fel de bine sa faca din nou avere. Insa cand timpul vietii s-a scurs, este imposibil sa capatam vreodata o alta masura de timp ca aceea care a trecut. Toate oportunitatile de a obtine o bunastare vesnica s-au dus complet si pentru totdeauna. 

Fragment sugestiv

 

Numar pagini:
27
Format:
10,3 x 14,6 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Editura:
Perla Suferintei
Anul aparitiei:
2022
ISBN:
978-606-8895-71-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Valoarea Timpului Si Importanta Rascumpararii Acestuia - Jonathan Edwards

3,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: