Biblia EVS de studiu

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS1107
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
290,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS1107

Biblia EVS studiu 076 TI

Biblia de studiu este un produs editorial realizat de Casa Bibliei, avand la baza lucrarea Biblia de studiu Andrews (Andrews Study Bible), la care s-au adaugat contributii teologice romanesti.

Textul biblic este preluat Biblia sau Sfanta Scriptura cu trimiteri, traducere Dumitru Cornilescu.

Editie revizuita ortografic, pagini albe, text negru, anexa cu materiale auxiliare, index tematic, plan de citire a Bibliei intr-un an, concordanta biblica si 15 harti color.

Format mare, 073, dimensiune coperta – 23.9x16.9 cm, dimensiune pagina – 23x16.2 cm, coperta vinil tare, culoare neagra.

 

Aspectul grafic al cartii

Designul si aranjarea in pagina a textului acestui volum urmaresc utilizarea, lecturarea si intelegerea lui cu usurinta. Designul are urmatoarele caracteristici:

Aranjarea textului pe doua coloane: Textul biblic apare in partea superioara a paginii, dispus pe doua coloane. Lungimea coloanelor variaza de la o pagina la alta, in functie de continutul notelor de studiu, care sunt prezentate in subsolul paginii, tot pe doua coloane, si sunt delimitate clar de textul biblic.

Formatul paragrafului si al versetului: Textul biblic este organizat dupa o anumita structura a paragrafului, stabilita de cercetatorii biblici impreuna cu editorii, in scopul tratarii unui grup de versete impreuna, ca o idee coerenta – aceasta constituind unitatea de baza a unui text sau a unei idei mai ample. Numarul versetelor este mentinut si apare notat in interiorul paragrafului. Structura aceasta il ajuta pe cititor sa surprinda semnificatia pasajului din Scriptura studiat si sa recunoasca totusi valoarea traditionala a numerotarii versetelor. Numarul versetelor este usor de identificat, deoarece sunt scrise in format exponent, cu caractere bold.

Titlurile sectiunilor si notarea pasajelor paralele: Pentru a ajuta la recunoasterea intreruperilor normale ce intervin in exprimarea ideilor sau a descrierii evenimentului, cercetatorii biblici si editorii au adaugat titluri de sectiune pentru identificarea continutului pasajului respectiv. Imediat sub unele titluri de sectiune, se afla trimiteri la pasajele din Scriptura cu un continut similar. Multe dintre trimiterile la pasaje paralele se vor gasi in evangheliile dupa Matei, Marcu, Luca si Ioan. Titlurile si notarile sunt preluate din Biblia de studiu Andrews si nu din versiunea Cornilescu.

Culoarea textului: Textul biblic si cea mai mare parte a continutului notelor de studiu sunt scrise cu negru. Totusi, pentru facilitare si din motive estetice, unele elemente de pe pagina au fost tiparite in diferite nuante de albastru. Printre aceste elemente se numara: titlurile sectiunilor, numerele capitolelor, unele elemente de grafica si anumite cuvinte-cheie din notele de studiu, despre care oferim detalii mai jos. Niciunul dintre aceste elemente, nici elementele de design si nici continutul titlurilor, nu fac parte din textul biblic.

Coloana centrala cu trimiteri: Biblia de studiu include un sistem bogat de trimiteri (referinte la alte texte biblice) intr-o singura coloana centrala. Trimiterile contin de regula unul sau mai multe versete biblice in care apare acelasi cuvant, utilizat in mod similar, sau in care este exprimata o idee similara. Sistemul de trimiteri nu este exhaustiv si a fost preluat din versiunea Dumitru Cornilescu clasica.

Traducere:
Cornilescu D. (VDC)
Dimensiune:
Mare
Coperta:
Piele
Fermoar:
Nu
Index:
Nu
Margine:
Aurie
Culoare:
Negru
Cuvintele Domnului Isus in rosu:
Nu
Limba:
Romana
Numar pagini:
1368
Format:
17 x 25 cm
Editura:
EVS

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Biblia EVS de studiu

290,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: