Libraria Stephanus

Bine ai venit

Salut, suntem Stephanus! O librărie creștină situată chiar în inima Bucureștiului, care a luat naștere din dorința puternică de a aduce lumină și speranță românilor, punându-le la dispoziție Cuvântul lui Dumnezeu, Evanghelia, dar și multe alte produse dedicate vieții creștine. Ne bucurăm că suntem alături de voi încă din 1990 și că lucrăm într-o echipă care Îl iubește pe Isus și Cuvântul Său. Ne dorim ca, prin ceea ce facem, tot mai mulți oameni să experimenteze dragostea transformatoare a lui Dumnezeu și să crească în relația cu El. De aceea, prin fiecare produs din librărie, fie că este vorba de cărți, cadouri, jocuri sau decorațiuni, dorim să îndreptăm atenția spre Cel care ne oferă cu adevărat speranță și sens.

Domnul ne cheamă să vă vestim Evanghelia. Fapte 16:10

Our Story Banner 2

Convingerea noastră

Credem cu tărie că, doar ancorați în Cuvântul Lui Dumnezeu putem avea o relație vie și transformatoare cu El, iar aceasta se va reflecta ulterior în fiecare domeniu din viața noastră. Lucrurile cu care ne umplem mintea zi de zi determină modul în care trăim. De aceea, suntem animați constant de dorința de a oferi resurse cât mai variate, pentru orice categorie de vârstă sau de subiect, astfel încât, având mintea plină de Isus, să putem fi de impact în contextele în care ne aflăm.

Cerem să vă umpleți de cunoștința voiei Lui. Col. 1:9

Aliniat Biblic

Tot ceea ce face și oferă Stephanus este inspirat și bazat pe adevărul Scripturii. Căutăm ca resursele și experiențele recomandate să fie în acord cu Biblia.

Relevant

Stephanus acoperă nevoi evidente și actuale, oferind diverse resurse și experiențe pentru toate generațiile, aducând unitate între ele prin chemarea de a-L urma pe Isus.

De impact

Credința trebuie să aibă aplicabilitate în viața de zi cu zi. Stephanus caută să ofere resurse cât mai practice care să încurajeze nu doar o teologie corectă, ci o viață transformată și de impact.

Activ în slujire

Echipa Stephanus are oportunitatea de a exprima dragostea lui Dumnezeu fiecărui om cu care interacționează - în librărie, în mediul online sau în orice alt context.

Numele Stephanus în greacă înseamnă coroană, simbolizând martiriul. Pentru noi, să ne luăm crucea și să-L urmăm pe Isus cu curaj în fiecare zi, este o motivație puternică.

Echipa noastră

Cornel

Cornel Miu

General Manager

MagdalenaGeorgescu

Magda Georgescu

Financial Manager

AdrianMiu

Adrian Miu

Sales&Product Manager

Naomi

Naomi Șerban

Junior BookSeller

MonicaNegrea

Simona Bunescu

Marketing Manager

MonicaNegrea

Monica Negrea

Senior Bookseller

DanielMiu

Daniel Miu

Production Manager

GabrielaChiorean

Gabriela Chiorean

Contabil

RodicaSocaci

Rodica Socaci

Senior Bookseller

ViorelMiu

Viorel Miu

Office Manager

Corina

Corina Teodorescu

Online Customer Care

CristianCirciu

Cristian Cîrciu

Head of Design

Oana

Oana Măldărică

Junior Bookseller

AndreeaIon

Andreea Ion

Junior Bookseller

Alătură-ne

Ne bucură șansa de a lucra împreună în această misiune în fiecare zi. Te interesează să fi alături de noi?