Biblia Speranta in Suferinta - Verde inchis/mat - margine argintie

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: SS3025
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
169,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: SS3025

Biblia – Speranță în suferință ne oferă o multitudine de materiale auxiliare: prezentarea fiecărei cărți a Bibliei, portrete, devoțional, un cuvânt din partea lui Joni Eareckson Tada, repere biblice și teme suplimentare la final.

Textul Noului Testament este preluat din Ediția Dumitru Cornilescu Revizuită (EDCR).

Prezentarea fiecărei cărți a Bibliei: Fiecare carte a Bibliei incepe cu o introducere, care ne ajută să ajungem la informaţile vitale de care avem nevoie pentru a inţelege cartea mai bine. Dar Biblia - Speranţă in suferință oferă mai mult decât o introducere de bază a cărţii, concentrându-se pe temele-cheie ale suferinţei, prezentate in fiecare carte a Bibliei.

Portrete: Adevărurile Bibliei nu sunt niciodată doar concepte abstracte, ele întotdeauna întruchipează oameni reali. Ele se regasesc in intreaga Biblie. Prin intermediul lor, vom descoperi oameni reali, care ne învaţă lucruri despre noi înşine si despre Dumnezeu prin poveştile lor. Unii dintre aceștia sunt chiar personaje biblice, iar alții sunt contemporani cu noi, unii faimoși, dar alții oameni obişnuiți, cu vieți extraordinare, din care toţi avem de învăţat

Devotional: Unele versete sau pasaje ne dezvăluie ce vrea Dumnezeu să învățăm din ele depre trăirea cu speranță în suferință. Acestor pasaje le-a fost atașat câte un devoțional pe o pagină întreagă, care ne va ajuta să înțelegem mai bine și mai profund pasajul respective, pentru a ne bucura din plin de binecuvântarea sau provocarea mesajului biblic.

 

Un cuvânt din partea lui Joni: Biblia - Sperantă in suferinţă s-a născut din pasiunea organizaţiei pe care a fondat-o Joni Eareckson Tada şi include foarte multe mesaje personale scrise de Joni, care reflectă, in stilul ei cald şi îmbietor, experienţa ei alături de Dumnezeu în mijlocul suferinţei. Multe dintre acestea se încheie cu o rugăciune pe care putem folosi ca model pentru a vorbi cu Dumnezeu și a ne ruga. Aceste mesaje ne vor atinge cu siguranţă inima și ne vor apropia mai mult de Creatorul nostru, dezvăluindu-ne noi perspective asupra versetelor Scripturii.

Repere biblice: Biblia - Speranţă in suferinţă are scopul de a ne ajuta să aplicăm Biblia în viaţa de zi cu zi, având în vedere că abordează problemele suferinţei şi ale dizabilității. Aşadar, pe aproape fiecare pagină vom găsi ,,Repere biblice", find nişte note scurte care explică un verset sau un pasaj din Biblie. Ele sunt un fel de notite de studiu, fiind menite să ne ajute să descoperim o teologie biblică a suferinţei.

Teme suplimentare: Partea de început și cea de final a Biblia - Speranţă in suferinţă sunt pline de informaţii care ne vor ajuta să înaintăm mai mult în studierea Cuvântului lui Dumnezeu şi ne vor incuraja să acţionăm. La inceputul acestei Biblii există zece planuri de citire a ei, care ne vor ajuta să parcurgem Scriptura pe teme-cheie legate de suferinţă și dizabilitate. La finalul Bibliei există nouă eseuri minunate și instructive, scrise de experţi de seamă, cu o abordare profundă, precum: teologia suferinţei, probleme etice legate de sfinţenia vieţii, trăirea cu durerea cronică şi multe altele. Să citim aceste eseuri și să descoperim profunzimea lor!

 

Este o ediție tradusă din limba engleză, titlul original fiind: Beyond Suffering Bible. Colectivul editorial al Bibliei în limba engleză a fost coordonat de către Joni Eareckson Tada. Ea spune în cuvântul de introducere: ”Oricine deschide o ediție a Cuvântului lui Dumnezeu intitulată Biblia – Speranță în suferință are, cu siguranță, dorința de a înțelege cum lucrează mână Domnului în situații dificile.”

 

Biblia are 1341 pagini, format: 24,5 x 17,5 cm, interior color, cuvintele Domnului Isus cu roșu, coperta în 4 variante de culoare.

 

Numar pagini:
1341
Format:
17,5 x 24,5 cm
Tip coperta:
Flexibila
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2024

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Biblia Speranta in Suferinta - Verde inchis/mat - margine argintie

169,00lei
Descoperă mai multe oferte
.

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: