Biserica Intentionala

Mark Dever

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: B566
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
45,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: B566
Iata unul dintre cei mai fideli si profunzi pastori ai timpurilor noastre, care vorbeste despre cele mai importante aspecte din viata bisericii. Mark Dever refuza sa separe teologia de viata adunarii, combinand intelepciunea pastorala cu invatatura biblica clara. Aceasta carte este un antidot puternic pentru abordarile pragmatice ale zilelor noastre – si o respingere a celor care argumenteaza ca teologia pu si simplu nu este practica.
R. Albert Mohler, Jr – Presedinte, The Southern Baptist Theological Seminary

Aceasta lucrare este exemplul perfect al unei carti cu adevarat practice pe tema sanatatii si a cresterii bisericii – ea ofera caluzire concreta si exemple de principii biblice care sunt aplicate in viata si lucrarea adunarii locale.
J. Ligon Duncan III, Slujitor senior, First Baptist Presbyterian Church, Jackson, MS

Sun realmente rare cartile despre biserica care incep cu Evanghelia. Si mai rare sunt cartile care isi extrag metodologia pentru zidirea bisericii din Evanghelie. Aceasta carte excelenta le face pe amandoua.
C.J. Mahaney, Sovereign Grace Ministries

Biserica intentionala contine multe dintre lectiile pe care dr. Dever si colegii sai le-au invatat din Scriptura si pe care au cautat sa le implementeze in viata comunitatii bisericii lor. Aceasta carte se adreseaza tuturor celor care doresc sa urmeze cu fidelitate tiparele biblice pentru biserica si care cauta sprijin practic pentru situatiile cu care se confrunta.
Philip Graham Ryken, Slujitor senior, Tenth Presbyterian Church, Philadelphia

Iata o idee noua: foloseste Biblia ca pe un manual pentru a aduna si a conduce biserica! Iar Biserica Intentionala este intr-adevar un volum nou, ce sta in mijlocul avalansei de manuale pentru „biserici de tip corporatie si pastor de tip director executiv”, care sufoca viata adevarata a bisericii. Iata o carte care raspandeste o aroma radicala si proaspata preluata de pe paginile Scripturii si care va aduce suflul vietii in biserica. O lectura cruciala.
R. Kent Hughes, Pastor senion, College Church din Wheaton, IL

MARK DEVER este pastor senior la Capitol Hill Baptist Church in Washington, DC, si directorul executiv al organizatiei 9Marks. Dr. Dever a scris si a contribuit la cateva carti despre sanatatea bisericii si despre conducerea bisericii, iclusiv Noua semne ale unei biserici sanatoase.
PAUL ALEXANDER are un Master obtinut de la Trinity Evangelical Divinity School si in prezent slujeste ca pastor la Grace Covenant Church, Fox Valley, IL.

Numar pagini:
244
Format:
13.8 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
2011
Editura:
FACLIA
ISBN:
978-973-8448-94-0

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Biserica Intentionala

45,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: