Calea Lui Dumnezeu In Evanghelizare

Paul Bassett

Nicio recenzie Scrie o recenzie
SKU: C14
Stare produs: New
Împachetare Cadou: Opțiuni disponibile
20,00lei
În stoc
Grăbește-te! Stocul curent este:
SKU: C14

Adevarata evanghelizare incepe cu Dumnezeu si sfarseste cu Dumnezeu. Scopul final al oricarei evanghelizari n-ar trebui sa fie doar mantuirea sufletelor sau infiintarea unor biserici locale, ci in primul rand gloria lui Dumnezeu.

Cu acestea in gand trebuie sa ne reintoarcem la Scriptura pentru a redescoperi care este adevaratul mesaj al Evangheliei adresat unei lumi pierdute si ce fel de metode ar trebui folosite pentru ca acesta sa ajunga la cei rataciti.

Evanghelizarea asa cum Dumnezeu a hotarat-o, iata deci obiectivul central al cartii de fata. Paul Bassett face un studiu al Scripturii, apoi al istoriei crestine la inceputuri si in cele din urma al nevoilor prezente ale societatii noastre, amintindu-ne ca “Dumnezeu poate da nu numai o era noua cu mai mari predicatori, ci si o era a marilor puteri dumnezeiesti”.

In prezent, autorul este pastor al Bisericii Melbourne Hall din Leicester, dupa ce inainte fusese pastor al Bisercii Horsley Evanghelical din Surrey. In 1980-1981 Paul Bassett a fost presedinte al asociatiei FIEC (Fellowship of Independent Evanghelical Churches).

Numar pagini:
175
Format:
14.3 x 20.4 cm
Tip coperta:
Brosata
Limba:
Romana
Anul aparitiei:
1996
Editura:
Faclia

Transport gratuit la comanda de 170 lei

Împachetare Cadou

Calea Lui Dumnezeu In Evanghelizare

20,00lei

Rating

4.7 (0 recenzii)

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Părerea ta contează!

Adaugă o recenzie

Acest produs nu a primit nicio recenzie încă. Fii primul care recenzează acest produs!

Istoricul meu

Categorii asociate: