Aparent, este o librarie crestina online, insa nu una ca oricare alta. Ne dorim ca stephanus.ro sa nu fie doar un spatiu virtual, impersonal in care se gasesc niste produse pe care nu le poti atinge sau mirosi :), ci ne dorim sa fie asemenea experientei avute in biblioteca sau sufrageria prietenului tau unde te poti uita in voie peste ce carte doresti, poti comenta pe seama ei, poti recomanda cartile care iti plac si care au transformat inima ta.

Am incercat sa recream atmosfera din caminul si sufrageria ta, tocmai pentru a te simti ca la tine acasa, si a „rasfoi” in voie paginile site-ului pentru a intalni acele carti, incurajari, daruri de care inima ta, sau a cunoscutilor tai, are nevoie.

Am intrat in mediul online din 2001, cu un site dezvoltat in-house de colegii nostri, a fost o mare realizare pentru noi. La ceva timp am trecut pe un alt tip de site, iar astazi am ajuns sa folosim o platforma mai performanta decat tot ce-am avut pana acum. Acum, prin stephanus.ro poti comanda cu doar cateva clickuri o mare parte din produsele noastre: carti, cadouri, muzica, filme etc.

Acestea sunt impartite in categorii si subcategorii astfel incat sa gasesti mai usor ceea ce te intereseaza. Frecvent adaugam produse noi pe site. Astazi avem peste 5000 de produse in oferta. Dintre ele, selectam atent cateva si ti le recomandam pe prima pagina sau prin newsletteruri, asadar te invitam sa ramai alaturi de noi.